Doğum kontrol hapını hiç düşündünüz mü ?Merhaba öncelikle sürekli cinsellikten konu açıyorum ama diğer konuları çevremdekilerle paylaşıp akıl alabiliyorum malesef bu konuları anca böyle anonim olarak sorabilirim konuya gelecek olursak yeni 1.5 aylık evliyiz ilk zamanla prezervatifsiz deniyorduk ve bi süre sonra eşim geri çekiliyordu sonra bunu korunma yöntemi olmadığını öğrendik ve artık her ilişkide prezervatif kullanıyoruz anca eşim prezervatifle boşalmıyor sabaha kadar devam etsem de olmaz olmuyor diyo elimle bitiriyorum ilişkiyi mecbur çünkü artık ben de yoruluyorum en incesini kullanıyoruz ama yine de olmuyor buna nasıl bi çözüm bulabiliriz
Tek korunma yöntemi prezervatif değilMerhaba öncelikle sürekli cinsellikten konu açıyorum ama diğer konuları çevremdekilerle paylaşıp akıl alabiliyorum malesef bu konuları anca böyle anonim olarak sorabilirim konuya gelecek olursak yeni 1.5 aylık evliyiz ilk zamanla prezervatifsiz deniyorduk ve bi süre sonra eşim geri çekiliyordu sonra bunu korunma yöntemi olmadığını öğrendik ve artık her ilişkide prezervatif kullanıyoruz anca eşim prezervatifle boşalmıyor sabaha kadar devam etsem de olmaz olmuyor diyo elimle bitiriyorum ilişkiyi mecbur çünkü artık ben de yoruluyorum en incesini kullanıyoruz ama yine de olmuyor buna nasıl bi çözüm bulabiliriz
İyi işte süre uzun.Merhaba öncelikle sürekli cinsellikten konu açıyorum ama diğer konuları çevremdekilerle paylaşıp akıl alabiliyorum malesef bu konuları anca böyle anonim olarak sorabilirim konuya gelecek olursak yeni 1.5 aylık evliyiz ilk zamanla prezervatifsiz deniyorduk ve bi süre sonra eşim geri çekiliyordu sonra bunu korunma yöntemi olmadığını öğrendik ve artık her ilişkide prezervatif kullanıyoruz anca eşim prezervatifle boşalmıyor sabaha kadar devam etsem de olmaz olmuyor diyo elimle bitiriyorum ilişkiyi mecbur çünkü artık ben de yoruluyorum en incesini kullanıyoruz ama yine de olmuyor buna nasıl bi çözüm bulabiliriz
Hemşireyim ve doğum kontrol hapını uzun vadede çok sağlıklı bulmuyorum malesef hormanları etkilediği içinDoğum kontrol hapını hiç düşündünüz mü ?
Öyle demeyin vallahi bu da erken boşalma kadar önemli bi sorunNe dertler var be, eski sevgilim okusa ağlar
Doğum kontrol hapının zararları çok fazla maalesef en temizi prezervatif onda da eşim hissizleşiyor sankiTek korunma yöntemi prezervatif değil
siz korunun doğum kontrol hapı en basiti meselq
Daha yeni evliyiz ve asla çocuk düşünmüyoruz şuan o yüzden riske atmak istemiyorumGeri çekme yöntemiyle korunan çok kişi var şahsen 1 sene o şekilde korunduk. Prezervatif ben bile rahatsız hissediyorum şahsen hiç sevmem
Ne alaka Ne alakaElinle değil ağzınla yap. Yutmana gerek yok, tükürürsün. Hap kullanmanı tavsiye etmem, yan etkileri var
Spiral yada implant düşündünüz müDaha yeni evliyiz ve asla çocuk düşünmüyoruz şuan o yüzden riske atmak istemiyorum
Doğum yapmayanlara bu işlemleri uygulamıyorlar diye biliyorumSpiral yada implant düşündünüz mü
İlk defa sizden duydumDoğum yapmayanlara bu işlemleri uygulamıyorlar diye biliyorum
Spirali düşündüm biraz araştırdım hiç doğum yapmamış olan kişilere tavsiye edilmediğini gördüm rahime zarar verebilir diye okudum o yüzden uzaklaştım birazSpiral yada implant düşündünüz mü
İmplant peki koldan olanSpirali düşündüm biraz araştırdım hiç doğum yapmamış olan kişilere tavsiye edilmediğini gördüm rahime zarar verebilir diye okudum o yüzden uzaklaştım biraz
Onu bilmiyorum ama araştıracağım teşekkür ederimİmplant peki koldan olan
Çok zararı var doğum kontrol hapının o topa girmek istemiyorum eşim de o rahatlığa alışsım istemiyorum ömür boyu kullanamam doğum kontrol hapı malesefTek korunma yöntemi prezervatif değil
siz korunun doğum kontrol hapı en basiti meselq