- 5 Eylül 2023
- 76
- 3
- 32
- Konu Sahibi Solmaz bulut
Kizlar merhaba ilk kez prezervatifle korundum delik mi yırtık mi diyede bakmadık ama ucunda sıvı birikmişti yinede risk varmi gebelik için sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba ilk kez prezervatifle korundum delik mi yırtık mi diyede bakmadık ama ucunda sıvı birikmişti yinede risk varmi gebelik için sizce?
Kasık agrilarim var çok fazla da o yüzden içime bir kurt düştü bazıları prezwrvatifle bile hamile kalıyormuş ya nasıl oluyorsa artk%99 korur
Hamile olabilirsinizKizlar merhaba ilk kez prezervatifle korundum delik mi yırtık mi diyede bakmadık ama ucunda sıvı birikmişti yinede risk varmi gebelik için sizce?
Ucunda derken,meni uc iç kısmında birikmesi lazım,eğer o ise sıkıntı yokturKizlar merhaba ilk kez prezervatifle korundum delik mi yırtık mi diyede bakmadık ama ucunda sıvı birikmişti yinede risk varmi gebelik için sizce?
Gebelik garantili,lastik gibi kalın diye bahsediyorlardı,hiç denemedik ondan ama arkadaşım öyle diyip gülüyorduBende saglık ocagının verdiği prezervatifi merak ediyorum
Ebemiz verdi ama ne bileyim d vitamini veriyorlar kullanamıyorz kan damlası veriyorlar kullanamıyoruz. Gebelik garantili ise aman allahım yok isteyenlere versinGebelik garantili,lastik gibi kalın diye bahsediyorlardı,hiç denemedik ondan ama arkadaşım öyle diyip gülüyordu
Aynen imkanın varsa kendini ispatlamış markalardan devam etmek en iyisi,hem gebellikten korunma hem his içinEbemiz verdi ama ne bileyim d vitamini veriyorlar kullanamıyorz kan damlası veriyorlar kullanamıyoruz. Gebelik garantili ise aman allahım yok isteyenlere versin
İmkansızlık değil de hiç korunmaya nın verdiği tecrübesiLik benim ki geç evlendim bebek derdine düştüm ardından eşimin rahatsıLıkları ve kardeş fikriyle gelen 2 numaramla korunma da nedir olduk. Teşekkür ediyorum tavsiyeniz ve uyarınız için, ☺Aynen imkanın varsa kendini ispatlamış markalardan devam etmek en iyisi,hem gebellikten korunma hem his için
Rica ederim,hersey gönlünüzce olsunİmkansızlık değil de hiç korunmaya nın verdiği tecrübesiLik benim ki geç evlendim bebek derdine düştüm ardından eşimin rahatsıLıkları ve kardeş fikriyle gelen 2 numaramla korunma da nedir olduk. Teşekkür ediyorum tavsiyeniz ve uyarınız için, ☺