• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatifle hamile kalan var mı?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
selam kızlar ....doğum yapalı henüz 10 ay oldu...bu ay adetim on gün kadar gecikti..(prezervatifle korunmamamıza rağmen) bu süre zarfında iki kere idrarda test yaptım fakat negatif çıkı...ama ben hala adet olmadım yarın dr a randevu aldım ama merak ediyorum aranızda bu şekilde korunupta hamile kalan varmı..???kalırsam çok şaşırcam....

prezarvetif delikse hamile kalınabiliyor..bi tanıdığım bebek istiyordu ama eşi istemiyordu o da gizlice prezarvetifi delmiş..sonuç hamile kaldı.belki eşin istiyordur :))

Oo yok canım yaa ben doum yapalı 9 ay oldu bi tane bebeğimiz var zaten ikinciyi istemesi için çok erken::) inşallah değilimdir....

ben bir kaç kişiden duydum kalınabiliyormuş ama adet dönemi stress den dolayıda biraz geçikebiliyor..

hadi hayırlısı bizlerede hbr ver bare :)))

cnm bir arkadaşın eşi istemediği için prezervatifi delip hamile kalmış yazmışsın.ben hamileyim zaten ama bunu öğrenmek isteyen bir tanıdığım var eşi çok karsı çocuğa sorumluluk almak istemiyormuş ve 7 yıllık evliler.bende zarzor hamile kalmıştım.bu yöntemi biraz açıklar mısın?yani prezervatifi jelatin kabından çıkarmadan iğneyle mi deliyor?yoksa açıp çıkartıp tamamen direk prezervatifi mi delip kullandırıyor şahsen ve direk prezervatifi jelatin kabından çıkarıpdelip eşime direk versem eşim süphelenirdi.yani biraz açıklar mısın ? tşkler

Back
X