- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.085
öldüregor içme gııızzzİYİ aksamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Tabii keyfe göre davranılacak bir konu değil ancak. İliski esnasında prezervatif yırtıldı. Yırtıldıgını iliski bitince değil iliski sırasında anladık hemen sonlandırdık devam etmedik toplanıp hap aldık geldik ancak icemedim yan etkilerini olası seylerini internette arastırınca biraz cekindim. Çünkü basit bir hap değil kafaya göre alınsın ..bence yani.. partnerim bosalmadım diyor. Ben de bosaldıgını hissetmedim. Ama icemedim de ( hap ella bu arada ) yani senede 1-2 kez dışında kullanılmaması bile öneriliyor daha evvel kullanmadım ama ağır bi ilaç oldugunu okudugumdan cekindim, anlarsınız umarım
İlk baştan itibaren zaten takmak hata sonlara doğru takılmalı biz o yüzden zaten bu yöntemi hiç istemedikBütün sevişme sırasında takılı kalan prezervatifteki kayganlaştırıcı kuruyor, kadındaki ıslaklık da yeterli değilse yırtılabiliyor. İnşallah yaşamazsınız
hamile kalman daha risksiz aynenİYİ aksamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Tabii keyfe göre davranılacak bir konu değil ancak. İliski esnasında prezervatif yırtıldı. Yırtıldıgını iliski bitince değil iliski sırasında anladık hemen sonlandırdık devam etmedik toplanıp hap aldık geldik ancak icemedim yan etkilerini olası seylerini internette arastırınca biraz cekindim. Çünkü basit bir hap değil kafaya göre alınsın ..bence yani.. partnerim bosalmadım diyor. Ben de bosaldıgını hissetmedim. Ama icemedim de ( hap ella bu arada ) yani senede 1-2 kez dışında kullanılmaması bile öneriliyor daha evvel kullanmadım ama ağır bi ilaç oldugunu okudugumdan cekindim, anlarsınız umarım
Korktugum icin kullanmadıgı micin telas yaptım ters yapmanız değişik. Hiç birimiz telassız atlatmıyoruz bu günleri. Sağ olun.hamile kalman daha risksiz aynen
Ya cidden telas yapmadınız mı hiç ilk kullanırken. Neden dalga a geciliyoyr. Yası büyüklerden akıl almak istedim ti ye alınıyorum. SAğol abla.öldüregor içme gııızzz
Ya cidden telas yapmadınız mı hiç ilk kullanırken. Neden dalga a geciliyoyr. Yası büyüklerden akıl almak istedim ti ye
OyyyyYa cidden telas yapmadınız mı hiç ilk kullanırken. Neden dalga a geciliyoyr. Yası büyüklerden akıl almak istedim ti ye alınıyorum. SAğol abla.
E herhalde kanama olacak icince. Hamile kalmamak icin adet oluyorsunuz cunkuSag olun kimisi kanama oluyor içince yazmıs korktum. Haptan sonra illiskiye devam edilir mi
Prezervatif iliskinin basinda takilir, ortasinsa veya sonunda degil.İlk baştan itibaren zaten takmak hata sonlara doğru takılmalı biz o yüzden zaten bu yöntemi hiç istemedik
ben kullandım hiçbir yan etkisini yaşamadım. hamile kalma telaşı ilaç kullanma telaşımdan daha ağırdı çünküYa cidden telas yapmadınız mı hiç ilk kullanırken. Neden dalga a geciliyoyr. Yası büyüklerden akıl almak istedim ti ye alınıyorum. SAğol abla.
Haklısın ama uzun süre yapilan ilişkide yırtılma oluyor kuruluk yasayanlarda ihtimal daha yuksekPrezervatif iliskinin basinda takilir, ortasinsa veya sonunda degil.
Zevk suyunda da sperm var.
Sonra gelip burada prezervatif kullaniyordum hamile kaldim tü kaka diyorlar. Neden acaba?
Evet ama riske atilmaz. Gerekirse kayganlastirici kullanılır.Haklısın ama uzun süre yapilan ilişkide yırtılma oluyor kuruluk yasayanlarda ihtimal daha yuksek
Ben kendi tarafimdan baktım olaya biz geri çekilme yaptık 2 yıl öncesi hap kullandım 8 ay korunmasız ilişkiden sonra hamile kaldım kimisi ilk deneme de tutturuyorEvet ama riske atilmaz. Gerekirse kayganlastirici kullanılır.
Etrafimda geri cekilmeyle hamile kalan bir suru tanidigim var malesef. Kesinlikle gebeligi dusunmeyen insanlar yöntemleri duzgun kullanmali. Ben asla riske atamam.Ben kendi tarafimdan baktım olaya biz geri çekilme yaptık 2 yıl öncesi hap kullandım 8 ay korunmasız ilişkiden sonra hamile kaldım kimisi ilk deneme de tutturuyor
Evet diyorum kimisi zevk suyu ile hamile kalıyor biz 2yil bu şekilde yaptık sonra çocuk yapmaya karar verdik 8.ayda anca hamile kaldım normal olsa herşey demekki bu geri çekilme zamanlarında illa hamile kalma sandım yuksekmisEtrafimda geri cekilmeyle hamile kalan bir suru tanidigim var malesef. Kesinlikle gebeligi dusunmeyen insanlar yöntemleri duzgun kullanmali. Ben asla riske atamam.
Hamile değilsindir, stres adette gecikme yapar. Bir gebelik testi alıp yapmalısın, bu seni rahatlatırKızlar prezervatif yırtılması bizdedir oldu normal son adet tarihim 14 Kasım di 21 kasımda ilişkide yırtılma oldu hissettim 5 saat fln geçmeden hemen hap kullandım 4 aralıkta adet gördüm yarın 15 ocak olcak bidha adet olmadım hamileyimmdr lütfen cevap verirmsnz deli olcam resmen