Aile Planlaması Prezervatif ile korunma

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Öyle bir şey yok. Bizim yıllarca çocuğumuz olmadı. Tüp bebekle kızım doğdu. Nasılsa çocuğumuz olmuyor deyip bir kez korunmadık. Hem de aktif olarak emzirirken hem de tek ilişkiyle hamile kaldım
%100 koruyor yazmadım orda ben de. Tüp bebekten sonra doğurganlık artıyormuş zaten.

%100 koruyor yazmadım orda ben de. Tüp bebekten sonra doğurganlık artıyormuş zaten.
O riski kimse almak istemez bence. Kondom en temizi. Tedavinin Hemen sonrasında yumurtalıklar uyarıldığı için doğurganlık artıyormuş ama ben Tüp bebekten 2,5 yıl sonra hamile kaldım.

1 kizim var. Arada acaba diye korkum olsada 2 yildir bu sekilde korunuyoruz. Dikkatli olunduğu sürece birşey olmaz diye düşünüyorum

Bende korkuyorum iste stres oluyorum bu sekidle devam eden var mi diye sormak istedim. Hamile kalirsam aldiramam da 😔 peki spiral varken 2. Bir korunma yontemi uyguluyor musunuz onda da kayma vs diyorlar burada okudum. Birde devlette taktirdiysaniz malzeme vs ucreti odediniz mi?
Bende taktıramak istiyorum gidemedim bi türlü, arkadaşım da taktırmış devlette ücretsiz, artık devlette de bakır taktırıyorlar dedi bilmiyorum da tam onun dediğini diyorum

X