- 18 Temmuz 2017
- 1.348
- 1.879
- Konu Sahibi Mrsduygusl
Arkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni doğum yapmışsınız sanırım benim de haftaya doğumum bende arayış içindeyim hem sütümü etkilemeyeck hemde hormonları bozmayacak bi korunma şekli tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyormArkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
15 yıl spiral kullandım hiç bir zararıni görmedim çıkarttım 2 ay sonra hamile kaldım şimdi tekrar taktiricam pandeminin bitmesini bekliyorum vücudunuza zararı yokki hap değil iğne değil ..Aynen 2.5 ay önce doğum yaptım 2. evladıma sağlıcakla doğurursunuz sizde inşallah yaşımdan dolayi ve 2. dogumum olmasından dolayi doktorum tüplerimi bağlamak istemedi bende vazgeçtim sonradan. Eşim hap veya spiral taktırmamı istemiyor vücuduna zarar verme diye tiroidim de var.Şimdilik eşim korunuyor tekrar hamile kalmaktan korkuyorum açıkcası.
Bende istiyorum taktırmayı ama ikna olmadı habersiz de yaptıramam devlette de adet olmadan takmıyorlarmış adet olunca bakır spiral taktırmak istiyorum şimdilik bu şekilde idare ediyoruz15 yıl spiral kullandım hiç bir zararıni görmedim çıkarttım 2 ay sonra hamile kaldım şimdi tekrar taktiricam pandeminin bitmesini bekliyorum vücudunuza zararı yokki hap değil iğne değil ..
Zararınin olmadığını ikna etmeye çalışın prezarvetif uzun vadede korunmada can sıkıcı olabilir tak çıkar delik çıkma ihtimali var ben asla güvenemem .Bende istiyorum taktırmayı ama ikna olmadı habersiz de yaptıramam devlette de adet olmadan takmıyorlarmış adet olunca bakır spiral taktırmak istiyorum şimdilik bu şekilde idare ediyoruz
Bende korkuyorum iste stres oluyorum bu sekidle devam eden var mi diye sormak istedim. Hamile kalirsam aldiramam da peki spiral varken 2. Bir korunma yontemi uyguluyor musunuz onda da kayma vs diyorlar burada okudum. Birde devlette taktirdiysaniz malzeme vs ucreti odediniz mi?Zararınin olmadığını ikna etmeye çalışın prezarvetif uzun vadede korunmada can sıkıcı olabilir tak çıkar delik çıkma ihtimali var ben asla güvenemem .
15 sena kaldı bende ne kayma ne başka bir proglem yaşamadım korunmadim başka yöntemle ..hissedersiniz zaten kontrolleri var olucaksada ona yapacak birşey yok hiç bir koruma yöntemi yüzde yüz korumuyor prezervatiften daha güvenli bence çok uzun zaman oldu ücret ödedim mi hatırlamıyorum malesef..Bende korkuyorum iste stres oluyorum bu sekidle devam eden var mi diye sormak istedim. Hamile kalirsam aldiramam da peki spiral varken 2. Bir korunma yontemi uyguluyor musunuz onda da kayma vs diyorlar burada okudum. Birde devlette taktirdiysaniz malzeme vs ucreti odediniz mi?
Anladim cok tesekkur ederim15 sena kaldı bende ne kayma ne başka bir proglem yaşamadım korunmadim başka yöntemle ..hissedersiniz zaten kontrolleri var olucaksada ona yapacak birşey yok hiç bir koruma yöntemi yüzde yüz korumuyor prezervatiften daha güvenli bence çok uzun zaman oldu ücret ödedim mi hatırlamıyorum malesef..
Bende 2.çocuğumu kucağıma alıcm inşallah ben hap iğne vs hormon dengesini bozacak bişey istemiyorm açıkcası eşime güvenemiyorm geri çekilme prezervatif falan yani dediğn gibi hamile kalıp aldırmak zaten asla karşıyım gene en mantıklısı spiral bana göre doğumdan sonra taktırcm büyük ihtimalleAynen 2.5 ay önce doğum yaptım 2. evladıma sağlıcakla doğurursunuz sizde inşallah yaşımdan dolayi ve 2. dogumum olmasından dolayi doktorum tüplerimi bağlamak istemedi bende vazgeçtim sonradan. Eşim hap veya spiral taktırmamı istemiyor vücuduna zarar verme diye tiroidim de var.Şimdilik eşim korunuyor tekrar hamile kalmaktan korkuyorum açıkcası.
Kullandığınız spiral bakır mı yoksa hormonlu olanlardan mıydı15 yıl spiral kullandım hiç bir zararıni görmedim çıkarttım 2 ay sonra hamile kaldım şimdi tekrar taktiricam pandeminin bitmesini bekliyorum vücudunuza zararı yokki hap değil iğne değil ..
Herseyin hayirlisi..Bende 2.çocuğumu kucağıma alıcm inşallah ben hap iğne vs hormon dengesini bozacak bişey istemiyorm açıkcası eşime güvenemiyorm geri çekilme prezervatif falan yani dediğn gibi hamile kalıp aldırmak zaten asla karşıyım gene en mantıklısı spiral bana göre doğumdan sonra taktırcm büyük ihtimalle
Süt korur derler ama %90 tabi. %10 risk alınabilir mi bilemedim :)Yeni doğum yapmışsınız sanırım benim de haftaya doğumum bende arayış içindeyim hem sütümü etkilemeyeck hemde hormonları bozmayacak bi korunma şekli tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorm
Öyle tabii kiHerseyin hayirlisi..
Yani büyük konuşmak istemiyorum tabii ki ama o risk yüzde 1 bile olsa alamam doğurmak değil gerçek anlam da bakmak büyütmek önemli umarım anlatabilmişimdir kendimiSüt korur derler ama %90 tabi. %10 risk alınabilir mi bilemedim :)
Kondom kullanınca geri çekilmeye gerek yok ki. Her ilişkiden sonra kontrolü yapsın eşiniz. Delik varsa sonraki gün hapı almanız gerekir. Bizim 10 yılda bir kez yırtıldı kondomArkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
6 yıl korunduk . Bir kaza olmadı . Geri çekilme de yoktu sadece prz.Arkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
Öyle bir şey yok. Bizim yıllarca çocuğumuz olmadı. Tüp bebekle kızım doğdu. Nasılsa çocuğumuz olmuyor deyip bir kez korunmadık. Hem de aktif olarak emzirirken hem de tek ilişkiyle hamile kaldımSüt korur derler ama %90 tabi. %10 risk alınabilir mi bilemedim :)
Aynen sütün koruyuculuğuna inanmıyorum bendeÖyle bir şey yok. Bizim yıllarca çocuğumuz olmadı. Tüp bebekle kızım doğdu. Nasılsa çocuğumuz olmuyor deyip bir kez korunmadık. Hem de aktif olarak emzirirken hem de tek ilişkiyle hamile kaldım
Emzirmenin östrojen hormonunu baskıladığı kesin ama asla hamile kalınmaz diye bir şey yok.Aynen sütün koruyuculuğuna inanmıyorum bende