- 1 Ocak 2025
- 116
- 31
- 13
- 25
- Konu Sahibi neversayneverguys
-
Prezervatif yırtık vs değilse olması mümkün değil. Ama Mart'ta reglden iki gün sonra korunmasız ilişkiniz olmuş bazı kadınlar reglden sonrada yumurtlayabiliyor. Öyle bişey olma ihtimali prezervatif ihtimalinden daha yüksek. Mart'ta ki son regliniz kaçıydiArkadaşlar 6 aylık evliyim geçen aya kadar düzenli korunmadan ilişki yaşadık daha sonra çocuk konusunda bir süre beklemek istedik mart ayında reglden iki gün sonra korunmadan tekrar ilişki oldu ama ondan sonraki tüm ilişkilerimiz prezervatif ile oldu ve bu ay reglim 3 gün gecikti dün şiddetli kasık ağrım oldu regl oldum dedim ama olmadım ilk defa bu kadar gecikiyor. Prezervatif ile hamile kalnır mı acaba hamile miyim??
9 martta olmuştumPrezervatif yırtık vs değilse olması mümkün değil. Ama Mart'ta reglden iki gün sonra korunmasız ilişkiniz olmuş bazı kadınlar reglden sonrada yumurtlayabiliyor. Öyle bişey olma ihtimali prezervatif ihtimalinden daha yüksek. Mart'ta ki son regliniz kaçıydi
Şu an bir test yapsanız sonuç alırsınız9 martta olmuştum
Değişiklik olduysa olmuştur gibi bı uzman görüşü gelmesin diye gereksiz detaya girdim, daha önce birisi hemen atlamisti daaynı boy falan yazınca
Test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım bekliyorummm sarımsı katı akıntım da varBennn hep kullandığımız marka boy prezervatifin taşması sonucunda hamile kaldimm, olacağı varmış 28.haftadan selamlarsizin durumunuzda korunmasız ilişki de var prezervatifle alakası olmayadabilir.
Enfeksiyon falan mı var acaba, olmazsa bı doktora git sen kafan rahat ederTest yaptım negatif çıktı ama hala olmadım bekliyorummm sarımsı katı akıntım da var
Son adetim bitince gitmiştim doktora her şey normaldi birşey yoktu hiç bidaha gidememEnfeksiyon falan mı var acaba, olmazsa bı doktora git sen kafan rahat eder
Aman ben o naylonu hıc sevmedım bi kere denedik dedim ki bunla yapacağıma hiç yapmamDeğişiklik olduysa olmuştur gibi bı uzman görüşü gelmesin diye gereksiz detaya girdim, daha önce birisi hemen atlamisti da
Sevilesi değil zatenAman ben o naylonu hıc sevmedım bi kere denedik dedim ki bunla yapacağıma hiç yapmam
Aman işte kullanmayan Naptı (ben)sprayl taktırdı enfeksıyondan tüpleri tıkandı tüp bebek peşinde koştuSevilesi değil zateniş görsün ne yapalım bende ilaçlara güvenemiyorum, neden hormonlarım dengelerim bozulsun diye, o yüzden sevmesekte kullanmaya devam
Aa o yüzden mi ilkten sonra problem yaşadın sen, teyzemin de sprayl den enfeksiyon kapmisti kontrole de gitmemis rahmi alındı tabii çok geç fark edildi diğer organlara da zarar vermis sonrasi kötü oldu, o yüzden korktum hiç denemedim ben o yöntemiAman işte kullanmayan Naptı (ben)sprayl taktırdı enfeksıyondan tüpleri tıkandı tüp bebek peşinde koştu
Tabiki deAa o yüzden mi ilkten sonra problem yaşadın sen, teyzemin de sprayl den enfeksiyon kapmisti kontrole de gitmemis rahmi alındı tabii çok geç fark edildi diğer organlara da zarar vermis sonrasi kötü oldu, o yüzden korktum hiç denemedim ben o yöntemi
Öyle gerçekten rabbim çözülmez dert vermesin, sağlıcakla kavuş ogluslarinaTabiki deolsundu nasibimiz de bu yollardan geçmek varmış
Amin kuzucum Saolasın hayırlısıyla gelsin bebıslerımız sağlıkla inşallahÖyle gerçekten rabbim çözülmez dert vermesin, sağlıcakla kavuş ogluslarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?