- 1 Kasım 2019
- 35
- 30
- 3
- 28
Çok teşekkür ederim direkt, laboratuvara gidip beta hcg mi istedinizmerhabalar devlet hastanesinde yaptırırsanız aile doktorunuza düşebilir. Ama özelde yaptırırsanız saklıyorlar diye biliyorum. Herhangi bi sorun olmaz ama yinede sorun.
Yok canım alınmaz kayit şey yap erken gebelik testi al o %99 kesin sonuç veriyo senin edetin geçtimi şuanYaakan testi vermeye korkuyorum evli değilim henüz, kayıt altına alınır falan diye
Dogru tüm testlerim negatif cıktı sen adetine 3 gün kala erken grbelik testi al yap o kesin cıkıyo canım 25 tlİdrar testlerinizin hepsi doğru mu çıktı peki, benim regl günüme daha 10 gün kadar var, adet gecikmesinden sonra idrar testi yapmayı düşündüm ama onun da doğrulu kesin değil
Geçmedi, 10 gün kadar var ama dediğim gibi adetim hep 30-34 gün arası oluyor yani aa yarın adet olucam diyemiyorum, o zaman ben 10 gün sonra test yapayım adet olmazsamYok canım alınmaz kayit şey yap erken gebelik testi al o %99 kesin sonuç veriyo senin edetin geçtimi şuan
Sakin olun demesi kolay elbette ama şuan ikimizde seni iyi anlıyoruz ve ikimizde regl olduk benimde 9 gün geçmişti dediğim gibiErtes72 kullandım, 11 gün geçti
Ben idrar testi yaptım hep bugün için randevum vardı kan testi yaptıracaktım özelde ancak dün regl olunca iptal ettimÇok teşekkür ederim direkt, laboratuvara gidip beta hcg mi istediniz
30 ve 34. Günleri hesaplayın ne zamana denk geliyorsa sonra 9-10 gün bekleyin ilaç en fazla 10 gün geciktiriyormuş. (Bu sitede 1.5 ay olanıda duydum ama tekti yani o)Geçmedi, 10 gün kadar var ama dediğim gibi adetim hep 30-34 gün arası oluyor yani aa yarın adet olucam diyemiyorum, o zaman ben 10 gün sonra test yapayım adet olmazsam
Çok teşekkür ediyorum inşallah ben sen sizin gibi olurum, rahatlattınız biraz olsunSakin olun demesi kolay elbette ama şuan ikimizde seni iyi anlıyoruz ve ikimizde regl olduk benimde 9 gün geçmişti dediğim gibi
Yok benim adetim geçmedi daha yanlış anladınız :) hapı kullanmamım üstünden 11 gün geçtiSakin olun demesi kolay elbette ama şuan ikimizde seni iyi anlıyoruz ve ikimizde regl olduk benimde 9 gün geçmişti dediğim gibi
ERTESİ GÜN HAPI ÜSTÜNE HAMİLE KALDIM4 gün gecikmem var şuan ama ertesi gün hapı 7 gün gecikme yapabiliyormuş 7 gün sonunda adet olmazsam kan vericem bu hapı kullanan arkadaşlar kaç gün gecikmeniz oldu sizin?
HAMİLEMİSİNİZ ÖGRENDİNİZ MİBen hapı 11 saat sonra felan içtim 1 gün var kuzum aramızda bakalım sana doktor tarın ne dicek
HAMİLEMİSİN BELLİ OLDUMUBu olaydan iki hafta boyunca stres yaptım. Özellikle ilk günlerde çok kötüydü. Sonra şunu anladım ki olacak bir şey varsa maalesef önüne geçemiyoruz. Üstelik iyi bir yönden bakın siz evlisiniz ben henüz değilim.
Yok hayır doğru anladım demek istediğim siz hesaplayın 30 ve 34. Günü o günden sonrada 10 gün geçmesini bekleyin onu demek istedim ben benim regl günümden 9 gün geç gelmişti onu demek istedimYok benim adetim geçmedi daha yanlış anladınız :) hapı kullanmamım üstünden 11 gün geçti
Dün akşam regl oldum değilim çok şükürHAMİLEMİSİN BELLİ OLDUMU
Siz şuanda hamile misinizERTESİ GÜN HAPI ÜSTÜNE HAMİLE KALDIM
HAMİLEMİSİNİZ ÖGRENDİNİZ Mİ
öncesinde öyle olmuştum eski tecrube diyelimSiz şuanda hamile misiniz
Kusura bakmayın :) teşekkür ederim umarım adet olurum en kısa zamandaYok hayır doğru anladım demek istediğim siz hesaplayın 30 ve 34. Günü o günden sonrada 10 gün geçmesini bekleyin onu demek istedim ben benim regl günümden 9 gün geç gelmişti onu demek istedim
Rica ederim yumurtlama günlerinize dikkat edin O günlerde boşalma durumu olunca bazen ilaç bile kurtaramıyorKusura bakmayın :) teşekkür ederim umarım adet olurum en kısa zamanda
Öyleymiş her şeyi böyle bir şey yaşadıktan sonra öğrendim maalesefRica ederim yumurtlama günlerinize dikkat edin O günlerde boşalma durumu olunca bazen ilaç bile kurtaramıyor
Aynen erken gevelik testi yap arkadaşım varsa onda muhakkak çıkar ilaç içince ara kanama yaptımı sendeGeçmedi, 10 gün kadar var ama dediğim gibi adetim hep 30-34 gün arası oluyor yani aa yarın adet olucam diyemiyorum, o zaman ben 10 gün sonra test yapayım adet olmazsam
Adet oldum canım değilmişimERTESİ GÜN HAPI ÜSTÜNE HAMİLE KALDIM
HAMİLEMİSİNİZ ÖGRENDİNİZ Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?