Z zaynap Sana şükürler olsun Allahimmm.... Kayıtlı Üye 13 Aralık 2014 1.065 544 123 39 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #101 Kızlar pressed kullananlar bir sonuç almadınız mı merakla bekliyoruz yazacaklarınızı
Kardelenaskk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2015 334 202 103 30 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #102 zaynap .!.: Kızlar pressed kullananlar bir sonuç almadınız mı merakla bekliyoruz yazacaklarınızı Genişletmek için tıkla... Negatif
zaynap .!.: Kızlar pressed kullananlar bir sonuç almadınız mı merakla bekliyoruz yazacaklarınızı Genişletmek için tıkla... Negatif
nejfer Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 847 736 53 36 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #103 Kizlar merhabalsr umarım aranizda bu jelle hamile kalanlariniz olmustur. Bende bu ay kullanmaya başladim.
Kizlar merhabalsr umarım aranizda bu jelle hamile kalanlariniz olmustur. Bende bu ay kullanmaya başladim.
Kardelenaskk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2015 334 202 103 30 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #104 nejfer .!.: Kizlar merhabalsr umarım aranizda bu jelle hamile kalanlariniz olmustur. Bende bu ay kullanmaya başladim. Genişletmek için tıkla... Bennn 6 haftalık hamileyim ama ilk kullandığım ay kalmadı yanlış hatirlamiyorsam 3 ay sonra falan hamile kaldım.
nejfer .!.: Kizlar merhabalsr umarım aranizda bu jelle hamile kalanlariniz olmustur. Bende bu ay kullanmaya başladim. Genişletmek için tıkla... Bennn 6 haftalık hamileyim ama ilk kullandığım ay kalmadı yanlış hatirlamiyorsam 3 ay sonra falan hamile kaldım.
nejfer Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 847 736 53 36 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #105 tozpembeee .!.: Bennn 6 haftalık hamileyim ama ilk kullandığım ay kalmadı yanlış hatirlamiyorsam 3 ay sonra falan hamile kaldım. Genişletmek için tıkla... Canımm Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin. Bebisimizin bahti açık bol şanslı bi ömrü olsun inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına
tozpembeee .!.: Bennn 6 haftalık hamileyim ama ilk kullandığım ay kalmadı yanlış hatirlamiyorsam 3 ay sonra falan hamile kaldım. Genişletmek için tıkla... Canımm Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin. Bebisimizin bahti açık bol şanslı bi ömrü olsun inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına
Kardelenaskk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2015 334 202 103 30 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #106 nejfer .!.: Canımm Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin. Bebisimizin bahti açık bol şanslı bi ömrü olsun inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah...
nejfer .!.: Canımm Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin. Bebisimizin bahti açık bol şanslı bi ömrü olsun inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah...
F firuze89 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2015 1.899 3.058 158 35 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi eliaeftal #107 nejfer .!.: Kizlar merhabalsr umarım aranizda bu jelle hamile kalanlariniz olmustur. Bende bu ay kullanmaya başladim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir buçuk sene kullandim bu jeli hamile kalamadım. Meğerse esimde varikosel varmış ameliyat oldu bir sene sonra aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım canım. Soğan kuru denemiştim ilk ay tuttu tavsiye ederim
nejfer .!.: Kizlar merhabalsr umarım aranizda bu jelle hamile kalanlariniz olmustur. Bende bu ay kullanmaya başladim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir buçuk sene kullandim bu jeli hamile kalamadım. Meğerse esimde varikosel varmış ameliyat oldu bir sene sonra aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım canım. Soğan kuru denemiştim ilk ay tuttu tavsiye ederim