- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
- Konu Sahibi hayal alemi
-
Merhaba benim ikinci ayım preseed jel kullanımımda..ovulasyon testide yapıyorum..geçen ay yumurtlama gunlerimi her gün degerlendirdik..fakat bu ay gün aşırı yapıyorum..tam ovulasyon günlerimdeyim..inşallah bu kez sonuç alırım..Niye anket ekleyemedim
Merhaba benim ikinci ayım preseed jel kullanımımda..ovulasyon testide yapıyorum..geçen ay yumurtlama gunlerimi her gün degerlendirdik..fakat bu ay gün aşırı yapıyorum..tam ovulasyon günlerimdeyim..inşallah bu kez sonuç alırım..Niye anket ekleyemedim
Merhaba bu ay ilk kez kullandım sonucu bende bekliyorumPreseed jel kullananlar faydası oldu mu kaçıncı denemenizde başarılı oldunuz
Herhangi bir sorununuz varmıydı acaba yada ne kadar süredir deniyorsunuz?Ilk denememde hamile kaldım :)
Herhangi bir sorununuz varmıydı acaba yada ne kadar süredir deniyorsunuz?
Herhangi bir sorununuz varmıydı acaba yada ne kadar süredir deniyorsunuz?
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerhangi bir sorunumuz yok ama olmuyordu bir türlü preseedle oldu
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısı basımızaİlk denemede hamile kaldım forumdan okuyarak aldım faydası var sperm e yardımcı oluyor 1.5 sene üstüne hamile kaldım rabbim herkese nasip etsin
Amin inşallahDarısı basımıza
Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?