• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Preseed jel hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KurkmantoluS

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
14.036
38.576
598
Arkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum. 😊😊 ona göre alacağım 🙂

Preseed kullandim 4 kullanimliktan daha fazla tabi iki enjektoru sonuna kadar doldurursan cabuk biter kullanima bagli Yani.

Arkadaşlar bu jeli daha önce kullananlara bir sorum olacak.
Ben daha önce prefert kullandım, preseed in muadili diyebilirim. Fakat 4 kullanımlıktı. Acaba preseed i kaç defa kullandınız onu öğrenmek istiyorum. 😊😊 ona göre alacağım 🙂

Ne kadar enjekte ettiginle alakali ben 1 gr enjekte ediyorum bazende sadece elimle suruyorum 15 kere falan kullandim henuz yarisini kullanmadim. Eger kuruluk problemin yoksa 1 gr yetiyo

Ne kadar enjekte ettiginle alakali ben 1 gr enjekte ediyorum bazende sadece elimle suruyorum 15 kere falan kullandim henuz yarisini kullanmadim. Eger kuruluk problemin yoksa 1 gr yetiyo
Anladım teşekkür ederim 💖

prefert ve preseed ayni jel diye biliyorum ben yeni adi prefert bu ay bende kullanmaya basliycam

Evet canım bende öyle biliyorum araştırdım. Bende prefert aldım

benimkiler 4 tane minik tüpte 6 ml okuduguma göre bu cokmus ben bir tüpü iki üc kere kullanabiliriz diye düsünüyorum bu ay deneyecegim insAllah. Hamile kalanda var ise yaramadi diyende. Biz normalde kayganlastirici kullaniyoruz o da spermleri yavaslatiyormus :(

benimkiler 4 tane minik tüpte 6 ml okuduguma göre bu cokmus ben bir tüpü iki üc kere kullanabiliriz diye düsünüyorum bu ay deneyecegim insAllah. Hamile kalanda var ise yaramadi diyende. Biz normalde kayganlastirici kullaniyoruz o da spermleri yavaslatiyormus :KK43:
Ben de keşke bi tüpü bi kere de kullanmadaydım 😒😒
Dediğin gibi fazla geliyor canım 2-3 seferde kullanılabilir.
biz de bilmeden spermleri öldürüyormuşuz haberimiz yokmuş🤭🤭

Ben de keşke bi tüpü bi kere de kullanmadaydım 😒😒
Dediğin gibi fazla geliyor canım 2-3 seferde kullanılabilir.
biz de bilmeden spermleri öldürüyormuşuz haberimiz yokmuş🤭🤭

evet ya öldürüyormusuz sonra bekleki döllensin :) Aslinda daha önce arkasini okumustum normal jelin ama aklima gelmedi acemiligime geldi :)

evet ya öldürüyormusuz sonra bekleki döllensin :) Aslinda daha önce arkasini okumustum normal jelin ama aklima gelmedi acemiligime geldi :)
Kayganlık mevzusu da olay oluyor ya 😒😒
Bizde prezervatif kullanır sonra çıkarırdık. Meğersem o tümden öldürüyormuş 😂😂

Back
X