PREPAR ADLI İLAÇ ACİLL

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
Arkadaşlar başka bir forumda 24 haftalık hamile bir arkadaşın sancısı başlamış. Bebeği biraz daha sağlıkla anne karnında tutmak adına PREPAR Adlı ilaca ihtiyacı var. Üretimde yok ilaç ben kendi yaşadığım şehirde sordurdum bulamadım. Daha önce kullanıp elinde fazla kutu kalan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi? Tarihi 6-7 ay geçmiş ilaçlarda kabulümüz. İnşallah birilerinden çıkar faydamız olur allah kimsenin başına vermesin inşallah

Ne mutlu ki burda ki hiç bir hamilenin böyle birşeye ihtiyacı olmamış onca konu var bir kişi bile allah yardımcısı olsun dememiş... bugün başkasına yarın size olabilir..! Ne diyeyim herkes sağlıkla kalsın...

Mesajınızı şimdi gördüm.
Bu ılac çok zor bulunuyor ama bulunuyor yinede. Bütün eczaneleri dolaşmak lazım çevre ilçeler dahıl.
Yada Dr degıstırebılır ilacını.
Bende 3 erken Doğum yaptım ve kullandım bılıyorum. Doktoruyla görüşsün. Onlar da olmadığını bılıyor ama yazıyor. 2009 yılında da yoktu 2014 yılında da. Yınede bulunuyor. Telaş etmeyin.

İlacın eş değer çeşitleri vardır illa ki. İlaç firmasını arayıp sorabilirsiniz. Doktorun yönlendirmesi lazım aslında. Bildiğim kadarıyla aciliyetle başlanır bu tür ilaçlara o yüzden doktordan destek alsın en doğrusu. Sadece bir ilaç olduğunu sanmıyorum. Şifalar dilerim.

Yok canım çeşitli illere sordurduk yani birbirini tanımayan kadınlar olarak seferber olduk yok. Eşdeğeride yokmuş üretime daha başlanmamış allah yardımcısı olsun zar zor tarihi geçmiş 1 kutu bulduk bakalım başka bulabilecek miyiz. Çok zor bir durum çünkü erken doğum hem de çok erken 24.haftada sağlıkla kalırlar inşallah ben yine söyleyeceğim doktoruna ilaç ismi sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…