Prensesler

evin çok güzel canım mutfağına bayıldım dolaplarının rengi çok hoş, kızının odası çok şirin perdesi bir harika, salonunda çok ağır ayrı bir havası var,banyon da çok kullanışlı ne güzel herşeyin derli toplu makinen havluların dolaplarla gizlenmiş banyonu ferahlatmış,yatak odanı da beğendim 7 yıl olmuş evleneli ama eşyaların taş gibi duruyor üstelik bebişli bir ev olmasına rağmen her taraf tertemiz pırıl pırıl ağız tadıyla oturun canım evinizde herşey süpeer:lepi:

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için elimden

Çok güzel, klasik ve modern bir arada. Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasib etsin. a.s.

ozellıkle oturma odası,mutfak ve kızının odasına bayıldım.allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın.banyonda ferah ve buyuk ne guzel

mutfak ve banyo dolapların çok hoşuma gitti.. evin çok güzel güle güle oturun inşallah.......

canım herşey çok harika...eşyalar süper seçim...hele mutfagına bayıldım...
söylemeden geçemeyecegim ilk salonu koymuşsun ya,aaaaaa dedim annemlerin evi mi koymuşlarkaydirigubbakcemile3yani valla bu kadar olur...aynı mobilya renk farklı sadece ve herşeyin dizilişi aynı...özellikle sana göstermek için koyacagım bi ara...
Allah mutlulugunuzu daim etsin çok güzel.Şeniz

canım benim çok hoşsun sağol
benim evlendiğim dönemde şimdiki gibi çok alternatif yokdu mecburen böyle bir seçim yapmak zorunda kaldık e tabi şimdi çeşit bol bunlar baya bir klasik kalıyor taş gibi mobilya kaldırılıpda atılamaz kullanmak zorundayız deyilmi canım :)
iyi dileklerin için teşkürler kaydirigubbakcemile5

resim yok merak ettim bende yorumlardan tekrar ekleyebilirmisin canım

evet kızlar çok uzun zaman önce eklemişdim
ve sonra sildim tekrar çeker fırsat bulabirilisem sizin için eklerim :) ilginiz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…