Prensesler

çok hoş bir ev çok beğendim ,özellikle banyo çok geniş ve ferah.güle güle oturun ..

evin her köşesi ayrı güzel. büyük kzın odasının perdesi muhteşem ötesi
mutfak süper, banyodaki dolaplar harika

Allah tüm isteyenlere güzel evler nasip etsin :Saruboceq:

canım maşallah valla ne kadar temiz ve düzenli bir ev...özellikle kızının odasına bayıldım...
mutluluklar dilerim...

cok düzenli bir ev herzam huzurunuzla oturursunuz ins a.s.

Güle güle otur canım evin çok güzel.Sanırım zevklerimiz benziyor holdeki yolluklarımız aynı.Ben çok beğenerek almıştım.

yatak odanı ve banyonuda eklemişsin canım. onlarda çok güzeller mutlulukla otur inşallah. yatak odanın halısı benim salonuma almak istediğim halıdan :) memnun musun peki ?
buarada banyonda ki sepette duran havlu da benim havlumdan yuvarlak dantelli kaydirigubbakcemile3

evin her köşesi ayrı güzel. büyük kzın odasının perdesi muhteşem ötesi
mutfak süper, banyodaki dolaplar harika

Allah tüm isteyenlere güzel evler nasip etsin :Saruboceq:

canım çok teşekkürler rabbim herkezin gönlüne göre daha iyilerini nasip etsin

Güle güle otur canım evin çok güzel.Sanırım zevklerimiz benziyor holdeki yolluklarımız aynı.Ben çok beğenerek almıştım.

amin canım dimii bende çok beğenerek almışdım çokde memnunum sende iyi günlerde kullan Şeniz

evet canım ekledim biraz karışık oldu fırsat buldukca ekleyebildim malum bebişm var
halıdan memnunum süpürmesi temizliği kolay tavsiye ederim zevklerimiz biröiş desene :)

iyi dilekleriz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah herkezin mutluluğunu daim etsin herkezin gönlünün istediğin versin :Saruboceq:

canım maşşallah çok güzel bir evin varmiş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…