Gelinlik Modelleri prensesler kıskansın gelinlikler

ne kadar güzel gelinlikler bunlar..
özellikle kendi gelinliğine benzettiğin gelinliğe bayıldım çok şık..
allah kısmet eder de bi gün giymek nasip olursa öyle bi model seçerim bende sanırım..

benzetmedimki o şahsen benim yani gelinlikte benim cnm benim fotom o olumunekankayizsmile

canım arkadaşım benim hiç gelinlik modeli araştırmama gerek kalmadı valla kaydirigubbakcemile5

:kedi: utandım bir az model seçtik moda evi de seçtik galiba aysira gelinlik diyorsun

bende katılıyorum aysiranın modelleri çok hoş oluyor.ayrıca insan üzerine giyince vücudu sarması harika.bu arada bende aysira gelini oluyorum arkadaşlar.you_know eklediğin modellerde çok asil ve sade.ayrıca çok güzel bir gelinmişsin canım.

tesekkür ederim cnm sanırım sende sade gelinlikleri seviosun

evet bende sade modelleri seviyorum ama öyle modelleri denediğimde üzerimde hiç güzel olmadılar mafoldumben seninki gibi üzerimde dursa çok sade bişey almayı planlıyordum olmadı.yinede aldığım model çok şatafatlı abartılmış bir model değil.pazartesi provasına gidiyorum yaklaşık 2 haftaya falan elime geçer görürsünüz modeli ve umarım beğenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…