Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
bu ikisine bayıldım :)
sade ve çok güzl hepsi ben şahsen hoşlanmam fazla çafçaftan.benim gelnliğimde sadeydi.sade daha zarif gösteriyo gibi geliyo bana.
katılıyorum canım benim gelinliğimde sadeydi ama benden 1 ay önce kuzenim evlendi gelinliğinde ne kadar tas çiçek boncuk güpür kabartı varsa kullandı hiç begenmedim ben acıkcası boyuda cok uzundu hiç yakısmadı bence daha narin gösterebilridi kendini ince uzun bir gelinlikle benim gelinliğimde sadece çiçek vardı hatta modacıyla ne kadar tartıstım tas koyalım diodu yok diodum sonunda ciceklerin ortasına minicik taslar konusunda karar kıldık
ya kıslar ben sizin gibi düşünmüyorum..tamam ben de normalde sadeliği severim, kokoşluk ve her türlü süs püs aksesuarla kıyafetlerin abartılması bana göre değil.kimse beni taşlı bi kıyafetle görmemiştir.şakkıdı
ben gelinlikte çok farklı ve modern bi görünüm isiterim..mutlaka havalı ve uçuk kaçık olmalı, ve diğer davetlilerden çok ön planda olmalıyım laelaelaelaelae
mesela etekleri parça parça tüllerle süslü bi gelinlik :lepi:
varsa böyle bi model ekleyenlere şimdiden teşk..:CüvCüv:
ben zaten kendime güvendiğim için herkesten farklı olayım diye bir çabaya girmedim illa farklı olayım diye begenmedim tarzım olmayan bi gelinliği giyemem giymedimde zaten mersinde nikahta bizim akraba tarafı gelinliğin sade fln dedi durdu ama duymadım bile ama burda düğün oldu 3 ay oldu hala herkes gelinliğimi konusur demekki sade olupta akılda iz bırakabiliosunuz bence gelinlikle deilde aksesuarınızla farklılık yaratın çiçeğinizle örneginopuyorumnanaktan