Gelinlik Modelleri prensesler kıskansın gelinlikler

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
aysira2_1219300173.JPG

aysira_10.jpg

aysira_262_b.jpg

2009-En-Guzel-Gelinligi-Aysira-2009-Collection__19028338_0.jpg

newin_gelinlik_1b.jpg

zeynepinhobileri_gelinlik-resimleri-modelleri-618.jpg

buda benim gelinligim
13448_176707728392_771813392_2852472_2878567_n.jpg

10118_156202208392_771813392_2692212_4052844_n.jpg

742.jpg

741.jpg

708.jpg

705.jpg

680.jpg

678.jpg

663.jpg

654.jpg

392.jpg

346.jpg

343.jpg

340.jpg

336.jpg

494.jpg

254.jpg

239.jpg

231.jpg

212.jpg

131.jpg

331.jpg

Pronovias&

pronovias-1.jpg

pronoviasgelinlikmodelleri4.jpg

045-pronovias.jpg

116_pronovias_1241131243.jpg

gelinlik2.jpg

gelinlik_705.jpg

gelinlik_719.jpg

gelinlik_728.jpg

gelinlik_736.jpg

gelinlik_831.jpg

devamı gelecek kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
güzeller ama hep aynılar. şahsen herkesin üzerinde aynı model gelinliğin değiştirilmiş hallerini görmekten bıktım.

bunlar çok sade ama artık herkes kabarık, tüllü, dantelli, güpürlü vs gelinlikleri tercih ediyo. bende sade gelinlikleri severim ama bi kere giycm gösterişli olması lazım

adaer hani o en alttaki model varya bak benim gelinligimin modeli çok belli olmuyor o modelin aynısı taslar yerine papatyalar var sadece aynısı yani bende onu cok begendim

sade ve çok güzl hepsi ben şahsen hoşlanmam fazla çafçaftan.benim gelnliğimde sadeydi.sade daha zarif gösteriyo gibi geliyo bana.

Tamam bende abartılı olanları sevmiyorum ama bunlarda çok sade geldi bana..Hoş aslında ama benim düğünüm olsa akrabalarımın yarısı abiye giyeceğinden ben sönük kalırım valla yanlarında..kaydirigubbakcemile3

Hani bazılarında bolca taşş bide ağır bi desene işliyorlar bide etekleri çok kabarık olup (hatta onlarda da taş oluyor ya onları beğenmiyorum işte..:olmaz:

Beğendiklerimm

2539.jpg

2544.jpg

Beğenmediklerime bir örnek

2562.jpg

sade ve çok güzl hepsi ben şahsen hoşlanmam fazla çafçaftan.benim gelnliğimde sadeydi.sade daha zarif gösteriyo gibi geliyo bana.

katılıyorum canım benim gelinliğimde sadeydi ama benden 1 ay önce kuzenim evlendi gelinliğinde ne kadar tas çiçek boncuk güpür kabartı varsa kullandı hiç begenmedim ben acıkcası boyuda cok uzundu hiç yakısmadı bence daha narin gösterebilridi kendini ince uzun bir gelinlikle benim gelinliğimde sadece çiçek vardı hatta modacıyla ne kadar tartıstım tas koyalım diodu yok diodum sonunda ciceklerin ortasına minicik taslar konusunda karar kıldık

you konoww ellerrinee sağlık takipteyim vallahii...:DDbence son eklediiinn adaer için en güzeli olurrr...:)

katılıyorum canım benim gelinliğimde sadeydi ama benden 1 ay önce kuzenim evlendi gelinliğinde ne kadar tas çiçek boncuk güpür kabartı varsa kullandı hiç begenmedim ben acıkcası boyuda cok uzundu hiç yakısmadı bence daha narin gösterebilridi kendini ince uzun bir gelinlikle benim gelinliğimde sadece çiçek vardı hatta modacıyla ne kadar tartıstım tas koyalım diodu yok diodum sonunda ciceklerin ortasına minicik taslar konusunda karar kıldık

sadelik en güzeli you_know eklediklerini o yüzden çok beğeniyorum emeğine sağlık opuyorumnanaktan

ya kıslar ben sizin gibi düşünmüyorum..tamam ben de normalde sadeliği severim, kokoşluk ve her türlü süs püs aksesuarla kıyafetlerin abartılması bana göre değil.kimse beni taşlı bi kıyafetle görmemiştir.şakkıdı
ben gelinlikte çok farklı ve modern bi görünüm isiterim..mutlaka havalı ve uçuk kaçık olmalı, ve diğer davetlilerden çok ön planda olmalıyım laelaelaelaelae
mesela etekleri parça parça tüllerle süslü bi gelinlik :lepi:
varsa böyle bi model ekleyenlere şimdiden teşk..:CüvCüv:

ya kıslar ben sizin gibi düşünmüyorum..tamam ben de normalde sadeliği severim, kokoşluk ve her türlü süs püs aksesuarla kıyafetlerin abartılması bana göre değil.kimse beni taşlı bi kıyafetle görmemiştir.şakkıdı
ben gelinlikte çok farklı ve modern bi görünüm isiterim..mutlaka havalı ve uçuk kaçık olmalı, ve diğer davetlilerden çok ön planda olmalıyım laelaelaelaelae
mesela etekleri parça parça tüllerle süslü bi gelinlik :lepi:
varsa böyle bi model ekleyenlere şimdiden teşk..:CüvCüv:

Aynen bende senin gibi sev,yorum sadeliği ammaa diğerlerinden farklı olmam lazım,bırakın davetlileri benim akraba çok vede çok süsülülerr ben yanında sönük kalmak istemem gelin olarakk:kedi:

bunlar nasıll??

4171.jpg

Taşlarla hareketlenebilir model çok güzellkaydirigubbakcemile2

4185.jpg

Bak buda çok güzel ama taşlarla süslenir bilmiyorum..Birbirine yakın modeller aslındaa oooff ben bunlarıda beğendim valla ben evleniyo olsam yanmıştım..

Pcde o kadar çok model varkii hepside hoşş!!
Bunlardan nişanlık olur mu acabaaaCADIARZU

güzelmiş bu modeller canım..
karar vermek çok zor dimi, şimdiden başladım araştırmaya ama o gün geldiğinde hala karra vermemiş olcam sırnaşık şey
nişanlık da çok güzel olur bu modellerden özellkle son resimleri farklı bi renkte hayal ettim,,süper oluyo hihoyyyt

ben zaten kendime güvendiğim için herkesten farklı olayım diye bir çabaya girmedim illa farklı olayım diye begenmedim tarzım olmayan bi gelinliği giyemem giymedimde zaten mersinde nikahta bizim akraba tarafı gelinliğin sade fln dedi durdu ama duymadım bile ama burda düğün oldu 3 ay oldu hala herkes gelinliğimi konusur demekki sade olupta akılda iz bırakabiliosunuz bence gelinlikle deilde aksesuarınızla farklılık yaratın çiçeğinizle örneginopuyorumnanaktan

ben zaten kendime güvendiğim için herkesten farklı olayım diye bir çabaya girmedim illa farklı olayım diye begenmedim tarzım olmayan bi gelinliği giyemem giymedimde zaten mersinde nikahta bizim akraba tarafı gelinliğin sade fln dedi durdu ama duymadım bile ama burda düğün oldu 3 ay oldu hala herkes gelinliğimi konusur demekki sade olupta akılda iz bırakabiliosunuz bence gelinlikle deilde aksesuarınızla farklılık yaratın çiçeğinizle örneginopuyorumnanaktan

Canım tabiki öyle ama azcık kabarıklık gipür yada hafifte olsa taşlar benimde içimde var mesela..Mekanda çok önemli mesela benim düşüncem akşam havuzbaşı bir mekanda süslenecek orası mesela arkadaş için önerdiğim modellerden nişanlık düşünüyorum..Bundan heryerde bahsediyorum zaten ama trakyalılar accuk süslüdür..Ve mesela babamın halasının oğlu bile evlense biz abiye giyer gideriz..Akrabalar olarakta öyleyizz yani sadece teyzemlerde 7 tane kız kuzenim var..Halam ve amcamları saymıyorum ee damat tarafında da olursaa :))))

Baya renkli oluur sanırım

Onların içinden ayrılmak çok zor olur herhalde ;)

Çünkü gelinliğimi nişanlığa göre biraz daha ışıltılı olsun diyorum biraz daha kabarık olsun :kedi:
Elimde o kadar çook model varkii her biri birbirinden güzel o gün geldiğinde eminim bende karar verememiş olacağım..Hatta buraya hangisi olsun diye konu açarım :)
Ayrıca sadeliğinizi çok beğenmiştim resimlerinizde;) mutluluklarr

Son düzenleme:
canım benim hayalimdi öyle sade bir gelinlik ve saç umarım seninde hayalin gercekleşir

Back