• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prensesime..

prensese isim..

• Ankete Katılan
    251
Bence de elif ismi daha güzel. Dua isim olarak koyulmamalı die düşünüyorum. Anlam olarak çok kutsal ama insan ismi olarak çok anlamlı olmayabilir. aynı zamanda bir kız için estetik gelmeyebilir. Yani ilerde anne neden bana bu ismi koydunuz diyebilir. Tabi bu benim fikrim.

özlemcim olmayacağını söylüyorsun da bir de "neden "olmayacağı hakkında bi fikir belirtirsen inan çok mutlu olucam

konu açmışşın fikrimi söyledim...ayrıntılı açıklama istiyorsan kulağıma hoş gelmedi..
biraz fazla kutsal kaçmış..ilerde ünive giderken falan dua ismi pek hoş karşılanmaz bence...bir arkadaşımın ismi''fatiha''..böyle büyük bir surenin ismi insanlığa gitmemiş bence..hiç kimse bu ismin anlamını veremez herkes bu nasıl isim falan diodu o arkadaşıma...
eğer dini bir isim vermek istenirse daha güzl isimler bulunabilir...dua çok mistik, çok ağır geldi bana...tabiki son karar senin aybikecim...hayırlı doğumlar...

konu açmışşın fikrimi söyledim...ayrıntılı açıklama istiyorsan kulağıma hoş gelmedi..
biraz fazla kutsal kaçmış..ilerde ünive giderken falan dua ismi pek hoş karşılanmaz bence...bir arkadaşımın ismi''fatiha''..böyle büyük bir surenin ismi insanlığa gitmemiş bence..hiç kimse bu ismin anlamını veremez herkes bu nasıl isim falan diodu o arkadaşıma...
eğer dini bir isim vermek istenirse daha güzl isimler bulunabilir...dua çok mistik, çok ağır geldi bana...tabiki son karar senin aybikecim...hayırlı doğumlar...

teşekkürler

Konu sahibi arkadaşımın isteği üzerine,konu paylaşımlara kapatılmıştır..yerimseniben
Bebişimizin ismi Alya Dua olarak kararlaştırılmış,ismi ile büyür inşallah:azar:
Sevgilera.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back