Prensesime..

prensese isim..

• Ankete Katılan
    251

Cok güzel bir siir hangi sairin bu ögrenebilirmiyim? Beni cok etkiledi kizim ismini bu yüzden Elif koyabilirim :CüvCüv:

aybikecim kızın geliyor he gözün aydın
isimlere gelince bana göre tabiki bunlar
ALYA ismini sahsen koymam yabancı isim gibi alyans gibi gibi bişi geliyor benim aklıma
LİNA:araba markakası gibi
HÜSNA:hüsnü gibi erkek ismi cağrıstırıyor
ESNA:esnayı bilmem ama esma daha güzel
ELİF en güzeli yerimseniben

adıyla yaşasın prensesin sağlıkla kucağına alırsın insallah

Canim gönlünden gecen ismi koymani tavsiye ederim! Ama yinede anlaminada önem vermeni rica ederim! Bazi isimler vardir kulaga hos gelir ama anlamsiz ve bazende anlami hic hos olmayan isimlerdir! Bence kizina melegine en cok yakisan ismi koy! Rabbim sag saglim eline almayi nasip eder insallah! Bir ömür boyu onun beraber hep mutlu olu insallah! Benimde hosuma giden isimler sunlar!!!!!

AZRA
AFRA
DILARA
HAFSA
LAMIA
RANA
RABIA

bende oyumu ELIF`den yana kullaniyorum!!!! :lepi:

Isim koymak cok zormus demi! kafamçokkarıştı

:uhm:

elif i işaretledim ben klasik ama eskimeyen anlamı çok hoş benim klasik isimlerden en beğendiklerim zeynep , elif ve kendi kızıma düşündüğüm "nazlı"..birde hira nur isminin kulağa çok hoş geldiğini düşünüyorum..

bence cıft ısım koymak ıyı olmuo cocuk ıkı ısmıne alışmakta zorluk cekıor tek ısım her zaman daha ıyı dıye dusunurum ama sızın secımınız bırde alya ısmı guzel ama artık cok moda oldu helekı bebegınızın buyudugu cagda bnce su ankı gözde,ezgi , vs gıbı herkeste olan ısımlerden olacak cunku hemen hemen hergun alya ısımlı bı bebek duyuyorum :..) esna ısmı ve hümaa tek basına oldukca anlamlı ... karar sızın ..sevgıler

aybikim,
Alya güzel ama bu aralar o kadar çok duyuyorum ki ben bu ismi...Dua da 2. isim olarak şık olur ama ne bileyim konulur muki?? Sen bilirsin canem...

Ama Hüma çok güzel bir isim, Fatihin annesinin ismi diye hatırlıyorum ben..tam sultanlara layık bir isim...

Sen kulağına en güzel gelen hangisiyse onu seç tatlım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

baştan beri arada gelip bakarım bu topiğe.
içlerinden en beğendiğim isim elif.

bende dua diye isim mi olur diyenlerdenim.
hemen açıklıyım sebebini.
bilirsiniz çocuklar acımasızdır, çocuklar cahildir, adı üstünde çocuktur.
dua isimli birine kötü konuşmak, argo konuşmak ne kadar hoş kaçar..
he diyeceksiniz ki demesin banane, ama çocuk bilmez ki o adın taşıdığı önemi..
ayrıca söylenirken kulağa doğa gibi geliyor.
ilerde çok zorluk çıkaracağını düşünüyorum.

canım topiği şimdi gördüm.belkide isme karar vermişsindir bile. ancak fikrimi söylemek istedim yinede. adım elif ve ilk sayfadaki şiirdeki gibi elif herşeyin başıdır Kuran - ı Kerim bile elif ile başlar.ancak elif adını taşımak kolayda değildir hani. bence içlerinde anlamı en güzel olan elif. çünkü uzun, ince ışık saçan güzel kız anlamıdadır elif. ayrıca bu sadece bilinen anlamı. Rabbim elifin anlamı bende saklıdır demiş. Mahşer günü açıklayacağını buyurmuş.eğer adım elif olmasa kızıma kesinlikle bu adı verirdim. tabi bu benim fikrim.şimdiki düşüncem kızım olursa Ela, oğlum olursa Emre (Rabbim anne olma şerefine benide layık görürse eğer.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…