Prensesime..

prensese isim..

• Ankete Katılan
    251
bence bir türk kızına almila gökçe bilge yakışır derim.
dua isim olarak verileilirmi bilmem ama bir çok açıdan sakıncalı bir isim olur düşüncem o...
alya bence pek hoş degil.alya dua komik gibi dini ve modern gibi duruyor.arya anlaşılabilir..
seçim sizin yinede..saglıkla kucagınıza alın..

elif bnm en sewdiğim isimdir kızım olursa bir gün adnı elif koyucamm
sizin prensesinz için de alya yı çok beğendm seçeneklerden
allah uzun ömürler wersin sağlıkla doğup büyüsün inşallah

alya:arapça erkek ismidir yüksek yer gök sema...
hüma arapça erkek ismidir.devlet kuşu saadet mutluluk demektir..
isimler ve anlamlarına dikkat ederseniz sizin için daha iyi olur...

canım ben de bir kaç seçenek sunmak istiyorum sana;
Lena:Bizim için , bizden biri ve insan anlamlarina geliyor.
Mislina:Eshab'ül-Kehf'in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri.(Kur’an’ı Kerim de yedi uyurların isimleriyle ilgili herhangi bir ibare bulunmamakla birlikte halk arasındaki isimlerinden biridir.
Ecrin:Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır.
kaydirigubbakcemile5

dua 'nın isim olarak konacağını ilk kez duyuyorum..çok ilginç..
yeter ki farklı isim olsun diye ne koyacağımızı şaşırmış durumdayız.. milletçe zemuszemus

prensesi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle....

bu isimleri ilkkez duyuyorum ama alya hoşuma gitti kuranda geçen isimler sanrım

bak birde
AYZA diye isimvar benim çok hoşuam gidiyo belki seversin sende paylaşmak istedim

ecrin isminide çok sevrdim a.s.

benim ismimde elif.. kulaga hos gelmesinden öte cok güzel anlamlari var elif ismine bir sürü siir yazilmis anlamlari cok güzel

dua elif güzel olmuyo ama elif dua kulaga hos geliyo bence :)

ben kzıım olursa ALYA koymak istiyorum..ama sen dua ismini düşünüyosan alyayla çok komik durur..dua lina olabilir..ama dua da bana çok hoş gelmedi açıkcası...bi isim gibi değil bence..ama tabiki bebek senin bebeğin..içinden ne geliyorsa onu koy..

alya ve lina kulağa hoş geliyor bana göre opuyorumnanaktan anlamları da güzelmiş..

çift isim moda bu yıllarda..ben bilmem ama duyduum kadarı ile her çocuk çift ismi taşıyamıyor,ağır geliyor diyorlar ne kadar doğrudur bilemicim :1ninca:

ayrıca belirtmek istiyorum..bazen çok güzel isimler buluyoruz ,gerçekten de hoş bi ikili oluyor ama..çocuk ilk zamanlarda isilmerine alışmakta güçlük çekiyor..bilmiyorum kısaca ben çift isimden yana değilim...:1ninca:

dua ismi demişsiniz..ilk kez sizden duydum..farklı bişi ama bence isim olarak kullanılmamalı CADIARZU

elif ismini be nde çok beğenirim..eskimeyenmanası çok güzel bir isim..

elif için de derlerki ..ismi taşıyan kişiye ağır gelir..hayatı boyunca baş ağrısı çeker..

tabiki bunlar batıl inanç belkide..sadece bir açık önerme benimki

sağlıkla kucağına alırsın inşallah Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…