E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Canım benim çok güzel olmuş öykücüğün odası :1hug:
Sağlıkla büyüsün inşallah opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin canım insallah bir an önce öykünü kucağına alırsın
odanızda cok ğüzel olmus tam bir prenses odası güle güle kullanın canım
maşallah barekallah
inan gözüm kaldı odada o kadar güzel olmuş ki. kızın gerçek bir prenses olacak. gardrobu şimdiden şahane
Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına
maşallah super bı oda olmus dılerım kı bebegınde huzur ıcınde buyur :)..
of cok duygulandım hep hayalını kurdugum bı oda ne guzel sevgıyle mutlulukla dosemessın en ufak ayrıntıyı bıle kacırmamıssın ınss bebişin o yatağa yatmıs halı ıle bı resmınıde gormeyı rabbım bız e nasıp etsınn........
Ay daha dün hamileliğini kutluyorduk canım, ne çabuk geçti zaman çok az kalmış doğuma...
Odasınıda çok güzel hazırlamışsın rüya gibi olmuş, çok beğendim...
Hiç birşeyi de atlamadan almışsın valla, Öykü çok sanşlı...
Güzel odasında sağlıcakla büyür inşallah...
Ay doğsada küçük hanımıda görsek...:asigim:
tam bir masal odası olmuş huzurla sağlıkla uyusun oynasın meleğin arkadaşım
canım masal gibi hazırlamış annesi kızına odasınıı maşallahhhhhersey çok güsel olmuş canım...artık bir öykü prensesimiz beklenıyo.cabucak kavuşunn..minik elleri öpün koklayınnn...sevgiyle kalınnnopuyorumnanaktan
canım bebısının odası cok guzel olmus mınıgın saglıcakla kullansın odasını gamyoncuiremsu perdelerı nekadara yaptırdın mahzuru yoksa soylermısın :kedi:
eger fazla degılse bende yapmayı dusunuyorum kıracı olunca fazla masraf etmek ıstemıyorumda
yok canım henüz içimde küçük bebeğimçok güzel hayatım...kızın içinde saglıklı ve mutlu bir sekilde büyüsün...bu arada doğum yaptınmı...
çok çok teşekkür ederimçok güzel valla güle güle kullanmak nasip etsin rabbim
yok canım henüz kavuşmadık ama çok az kaldıcanım en sonunda kavuşmuşsun bebeğine çok sevindim,odasıda bir harika,allah sağlıkla ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah..
sağol canım çok teşekkür ederimcanımmm herşeyi çokk güzelll güle güle kullansın güzel öykü ...sağlıcakla kavuş inş meleğine ...
amin inşallah canım sağoloda çok harika olmuş
allah sağlıkla odasında uyumasını cicilerini sağlıkla giymeyi nasip etsin..
süper olmuş odası maşallah
allahım sağlıkla,mutlulukla eskitmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?