- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
çokk teşekkür ederim amin inşallahgerçekten masal gibi. prenses öykü sağlıkla büyüsün içinde inşallah
sağol güzelim elimizden geldiğince hazırlamaya çalıştıkherşeyi dört dörtlük olmuş kızının allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sağlıkla büyüsün inş
meleğim benim yaaa demek bebeğini kollarına alma vakti geldi
gerçekten masal gibi bir oda
ileride bir gün kızım olursa Öykü'nün odasından mutlaka kopya çekeceğim yerimseniben
sağlıkla gelsin yavrun sana, bir ömür mutlu olsun, senin gibi güzel bi annesi olduğu için çok şanslı :asigim:
teşekkür ederim canım sağolRabbim nazarlardan korusun maşallah herşeyi çok güzel olmuş, güzel günlerde güle güle kullansın inşallah Öykü...
muhtesem bir oda olmus...
masal diyarlarinda büyüyecek öykü bebek...
o minicik kremlerine bayildim yalniz....
evet canım çok teşekkür ederim elimizden geldiğince yaptık bişeyler umarım beyenir öykü prensescok guzel olmus saglıcakla gelsın buyusun ınslalah
çok çok teşekkeür ederim canımçok çok güzel olmuşşş
maşşallah
inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütürsünüz kızınızı bu odada
canım teşekkürler beyenmenize sevindikMaşallah diyim önceşimdi o odada olmak vardı opuyorumnanaktan
sağolasın hürremcim masalıma kavuşmama az kaldı allahın izniyleoyyy meleğim .. çok güzel gerçektende masal gibi....
Öykücük dilerim ; daima sağlıklı, huzur dolu, neşeli günler geçirirsin odanda..
Rabbim bahtını da odan gibi güzel , pembe bir masal gibi yazar inşallah..
sağlıkla gel.. opuyorumnanaktan
ay cokkkk sekerrrr ay ay ayyy tam pamuk seker rengınde olmuşşşşş...benm kızımın odasıda bole hersey pembe beyaz...bayılıom içim açılıoooo allah asaglıkla kullnmayı nasp etsın hepimize inşallahhhhhhhhhhhhha.s.
teşekkür ederim canımmmmcanımm çok güzel olmuş.inş sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip eder allah.
tam bir masal odası olmuş ismiyle uyumlu. allah sağlıklı doğumlar ,öyküye de bu odada geçireceği sağlıklı uzun bir hayat nasip etsin. herşey mükemmel olmuş o kadar özendimki .biz daha yeni karar verdik bebek yapmaya bu ilk ayımız olucak inşallah bizim bebeğimiz de bizi fazla bekletmeden gelir de ben de ona böyle masal gibi bir oda hazırlarım. şimdiden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?