Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

Allah'ım sağlıklı büyütmek nasp etsin herşeyiyle çok güzel bir oda oLmuşş...Çilek mobilyadan aldın sanırım aldığın fiyatı yazabilir misin acaba...?

slm odanız cok guzel olmus cok begendım.o yerdekı oyuncak lı mınderı cok hoş.nerden ve nekadara aldınız hatırlıyomusunz acaba:))

gerçekten çok zevklisiniz bayıldım kızınızın odasına...allah analı babalı büyütsün

canim benim rabbim anali babali büytsün bebegini saglikla huzurla insallah odasi cok hos cok güzel olmus bende bayildim gercekten bir kiz annesi olarak ama biraz erken almis gibi geldin saki kiyafetleri kisliklar yazliklar doldurmussun inan bana birini giydirmeden büyüyveriyolar ne cabuk büyüdüklerini anlamiyosun bile bende almistim cok akc parca kiyafetini hic giydirmeden kaldirdim valla ins hepsini giyer öykü melek hepsini giydirmeye bak ins cok hayirli bir evlat olur senin icin

canım çok güzel olmuş çilekten almışın herhalde ne kadar oldu toplam acaba bende kızıma oda almak istiyorum ama tokat da hiç alabilecegım bir mağaza ok çok üzülüyorum gönlümden geçen şeklde hiçbirsey alamıyorum

o kadar duygulandımki hüngür hüngür ağladım resmen,çoook güzel olmuş allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...odası süper olmuş çok zevkli döşenmiş herşey gönlünce olsun minik öykünün..bende 17 haftalık hamileyim bir kızım olcak bizde ismini öykü koymaya karar vermiştik büyük tesadüf:) bahtları açık olsun canım allah seninle ve babasıyla uzun uzun ömür versinnn ....sağlıcakla....

harika yaaaaa bayıldım çok duygulandım boy boy kıyafetlerine bakarken.......Allah'ım size bağışlasın yavrunuzu sağlıklı uzun ömürler hepinize :)

çok güzel ya Maşallah .Allah hayırlısıyla bize de bebeğimizi,analı babalı sağlıklı bir yuvada büyütmeyi nasip eder.Amiin. Güle güle büyütün İnşallah.

Canım,ne kadar özenlisin...yorum yapmadan geçemedim...maşallah...maşallah...Allah analı babalı büyütsün yavrunu....

o kadar güzle bi odanız varkiii gerçekten sizin kızınız çok şanslı tertipli düzenli bi anneye sahippp ve muhteşem ötesi rüya gibi bi odası varrr benimde dünya tatlısı iki kızım olcak ama maalsef evim çok küçük ayrı oda açamayacam ve cicilerine bu kadar güzel sergileyemeyecemmm ama onları pembe ve beyaz renge boğacammm bi kız bebeğine bu kadar güzle yakışırr bu renkeler benceeee allah analı babalı büyütsünnnnn hep gülün ve hep tertemiz olsun bu oda gibi kalbinizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…