- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok çok güzel bir oda tıpkı senin ve öykün gibi maşşallah
evet canım haklıın henüz emeklemiyor ama yakında emekler fikrin için teşekkürlerzevkle ve kusursuz hazırlanmış bir oda. bebişin güle güle büyüsün canım.
sadece bir tavsiyede bulunmak isterim. Bebeğin 6 aylık olmuş sanırım. yakın zamanda emeklemeye, sıralamaya başlayacaktır. Odasına uyguladığın ip perde güvenlik açısından sakıncalı olabilir.(bebekler için 15 cm den uzun ip benzeri şeyler boğulma tehlikesi yaratıyor.)Ben de balkon kapısının önüne ip perde asmıştım ama oğlum emeklemeye başlayınca çıkardım. Bu şeker pembe perdelere kıyılmaz tabii. boylarını kısalttırıp kullanmanı tavsiye ederim.
tatlı bebişine bizden öpücükler opuyorumnanaktan
senin kızının ismi öykü, benim kızımın ismi de masal:) bizim odamızda sizinkine benziyor renk açısından:) kız çocuk olunca pembeden vazgecilmiyor tabi, güle güle büyüsün odasında öykü bebiş.
evet canım haklıın henüz emeklemiyor ama yakında emekler fikrin için teşekkürler
çok güzel bi iisim ikinci bebeğim kız olursa ben de adını masal koymayı düşünüyorum
öykü ve masal ...ne güzel olur