Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

ayyyyyyyyy cok güzel bayıldım
pembe pembe mükemmel aykkabılarıda cok tatlııı
masallhhhh
opuyorumnanaktan

zevkle ve kusursuz hazırlanmış bir oda. bebişin güle güle büyüsün canım.
sadece bir tavsiyede bulunmak isterim. Bebeğin 6 aylık olmuş sanırım. yakın zamanda emeklemeye, sıralamaya başlayacaktır. Odasına uyguladığın ip perde güvenlik açısından sakıncalı olabilir.(bebekler için 15 cm den uzun ip benzeri şeyler boğulma tehlikesi yaratıyor.)Ben de balkon kapısının önüne ip perde asmıştım ama oğlum emeklemeye başlayınca çıkardım. Bu şeker pembe perdelere kıyılmaz tabii. boylarını kısalttırıp kullanmanı tavsiye ederim.
tatlı bebişine bizden öpücükler opuyorumnanaktan

senin kızının ismi öykü, benim kızımın ismi de masal:) bizim odamızda sizinkine benziyor renk açısından:) kız çocuk olunca pembeden vazgecilmiyor tabi, güle güle büyüsün odasında öykü bebiş.

evet canım haklıın henüz emeklemiyor ama yakında emekler fikrin için teşekkürler

çok güzel bi iisim ikinci bebeğim kız olursa ben de adını masal koymayı düşünüyorum
öykü ve masal ...ne güzel olur

ben KUMSAL koyucam ikincide kız olursa:) masal-kumsal uyumlu olur kaydirigubbakcemile5

kızımın ismini masal koyucam dedıgımde herkes ıyyy o ne oyle,ne biçim isim,baska isim mi bulamadın dedı,eşim bıle istemedi hiç. ama ben inat ettim koydum. şimdi ıyyy diyenlerin bile hosuna gıdıyo:) :dance: alışılmışın dışına çıktım ya, ilk tepki direkt kabüllenmemek oluo nedense.

MasAllah odaniz coook guzel BAYILDIMMMM,
Umarim prensesin gule gule kullaniyordur canim.
Allahim yavruna uzun omur versin canim.

yaa süperler sanirim 2/3 yasınma kadar alışverine gerek kalmamış:) ellrine sağlık yavrunuzla uzun sağlıklı bir ömür diliyorum

canım maşallah gerçekten çok güzel herşeyi allah iyi günlerde mutlu ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin odasında kocaman kız olsun masal hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…