Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

allah hayırlısı ıle kullanmasını nasip etsin:))

benim kızımda 2 haftalık :) senin kızının o pembe cicekli ayakkabısından kızımında var:)))))))

herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık
allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
hayırlı doğumlar dilerim

ayy çok güzel olmuş gerçekten rengi düzenlemesi süper olmuş. Gerçi kıyafet konusunda baya bartıya kaçılmış ama ilk anne olmanın heyecanından olsa gerek.. Olsun dursun nasılsa büyüyünce de giyer dimii.. Ben avizeye ve tüllere bayıldım çilek odasından demiştiniz dimi. Bende hamile kaldığımda oraya bakayım barii... Sağlıkla kullansın İnşallah...

ayy gule gule buyut canım cok guzel olmus bızımde cok guzel bı odamız war ama bii halısı yok malesef cunku senınkı kadar guzelını bulamadık nerden aldın cnm ?

canım önce teprikler kızın olmuş ismide öykü ne kadar şirin ve güzel bi isim
allah analı babalı büy
ütmene
yardımcı olsun sağlıkla büyüt
ayrıca odasıda şimdiye kadar gördüğüm en güzel kız bebek odasııı :ecrin_bebek:

bence cok gösterişli en azından buraya sunman cok gösterişli alanda var alamayanda aynı odadan bizimde var ama burda insanlara sunmuyorum allah analı babalı büyütsün

bence cok gösterişli en azından buraya sunman cok gösterişli alanda var alamayanda aynı odadan bizimde var ama burda insanlara sunmuyorum allah analı babalı büyütsün

çok teşekkür ederim
sağolun

bayıldım harika bir oda. aynı takımı mobilyacıda da görmüştüm ama senin düzenlemenle bir harika olmuş tarz katmışsın eline sağlık. tebrikler.
kızına da maşallah çok tatlı...

ne bu şimdi ,kıskaçlık değilde de yanii senin ki.
gıcık oluyorum böyle kıskanç vari yorum yapanlara yaaa.
ne var kızının odasını en güzel şekilde dizayn etmiş ve bizimle paylaşmak istemiş.
alan var alamayan varmışşş.allah herkeze en iyisini nasip etsin,seninki çok saçma bi yaklaşım+kıskaçlık.ozaman buraya kimse bebeklerinin fotolarını koymasın.olanı var olmayanı var.yada kimse evini fotolarını koyup payşlaşmasın alanı var alamayanı var dimii.ne saçma yaaa.AYNI ODA DAN SENİNDE VARSA PAYLAŞ GÜZELİM SANADA GÜZEL YORUMLAR YAPALIM.

kızının herşeyi çok güzel arkadaşım,herşeyi düşünmüşsün.allah herkeze nasip etsin inaşallah.KZINI SAĞLICAKLA BÜYÜT İNŞALLAH.

perdelerine bayıldım harika görünüyor hepsi birbirinden güzelmiş kıyafetlerininde güle güle kullansın öykü bebek inşallah

canım
çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi ifade etmişsin malesef ki bazı insanlar başkalarının mutluluğuna paylaşımlarına ortak olamıyolar çok teşekkür ederim bu yorumuna bu konuda zaman zaman eleştiri alıyorum ve sen çok iyi ifade etmişsin sağol canım teşekkür ederim

allah herkeze gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…