Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

süper ya bişey diyemiycem sadece hayran kaldım herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün güzel günlerde kullan işallah..

herşey çok güzel bayıldım... saglıklı mutlu bir ömür geçirir inş. bebişin o şeker odasında.
merak ettim puffu ve haliyı nerden aldın çok begendim deeezemuszemus

Gerçekten kusursuz mükemmel bir oda olmuş. Eşyaları kıyafetleri çok güzel. Sağlıkla kullanmayı nasip etsin ınşallah. Bende seneye hamile kalıp böyle oda hazırlamak için sabırsızlanıyorum.

maşallah çok güzel olmuş. bende aynı mobilyayı aldım. halıyı royal halının kelebekli olanını aldım. avize seninkinden. tülleri de çilekten aldım ben. çok şeker oldu herşey. senin tüllerinde çok hoşmuş. ALLAH meleklerimize sağlıkla yaşamayı nasib etsin güzel odalarında

hepsi çok güzel ben de bebek arabasını soracaktım. baby 2 go travel sistemmi. hangi modeli. ben itme kolu ayrı olan modelini bulamadım. yardımcı olursan sevinirim.

canim masallah allah nazarlardan saklasin cok begendim bayildim herseyi dört dörtlük allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah acisini göstermesin. bizim gibi evlat sahibi olamayanlarada insallah tez zamanda nasip eder yüce rabbim.

Beyaz melekcim bembeyaz güzel evinde, pespembe tatlı kızının şirin odasında ve aile olmanın gururu sevinciyle mutlu,huzurlu ve de sağlıklı bir ömür sürün canım ailecek (amin:))

canım bayıldıımm bayıldıım...Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sana ve kuzuna :))) bu odaya bakmak bile mutlu etti beni yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…