- Konu Sahibi asigimkralime
-
Çok yakışmış, mutlulukla giy inşallah...
Gelinliğin sade olduğu için, çiçekli şekilde saç eminim çok yakışacaktır.
Bunlara bir göz at derim...
allah seni mesut etsin bunlar 1 günlük şeyler.ha o olmuş ha bu bence hepsi güzel rabbim şimdiden bir yastıkta kocatsın.ama salık bırakma çünkü düğün sonuna kadar iyice bozulur.
merhaba! tatlim bak kim geldiiiiiumarim unutmadin beni
özel msj yazamiyorum, sorun var galiba bende burda yazmayi uygun buldum
kusura bakma canim benim baya bi zaman yokttum... seni meraktta birakttigim icin özur dilerim
esimi aldim geldim cok sukur, hersey suan istedigim gibi mutluyum, huzurluyum :)
Allahim sanada yasatsin bu duygulari, herkesin gönlune göre versin Allahim insallah....
kendine iyi bak canim görusmek dilegiyle öpuyorum
5 yaşındaki kız çocuklarına giydirilen gelinlikten hiçbir farkı yok gibi geldi .. saçını bol kıvırcık tepeden tutturma yap derim. böyle bir gelinlik tarzını sevdiğine göre öyle bir saç beğenirsiniz gibi geliyor.
bu kadar kırıcı yorum yapmak zorundamıydın..beğenmedim diye bilirdim...her türlü yoruma açık olmam demek böyle bir kırıcı sözü de kabul edeceğim anlamına gelmiyor...
5 yaşındaki kız çocuklarına giydirilen gelinlikten hiçbir farkı yok gibi geldi .. saçını bol kıvırcık tepeden tutturma yap derim. böyle bir gelinlik tarzını sevdiğine göre öyle bir saç beğenirsiniz gibi geliyor.
ister istemez insanın canını sıkıyorlar canım ama neyseki geçticnm boşver üzülme,, nicname ine bakarsan anlarsın ne dediğimi......
evet çok beyaz,bana en çok onun yakıştığını düşündüm...beğenmene sevindim...fotoğraflar içinde çok teşekkür ederim tam istediğim şekilde modeller yüklemişsin...çok iyi oldu yeni modeller gördüğüm...gelinlik size çok yakışmışama bana çok beyaz gibi geldi ve üstündeki taş şeriti beğenmedim onun dışında çok hoş ama bende hoşuma giden bir kaç fotoğraf göstereyim
teşekkür ederim amin.........çok yakışmış güle güle giy Allah mesud etsin canım
ah canım ah,ağzına sağlık bitanem....işte malesef böyle patavatsızlar yüzünden huzurumuz kaçıyor,ama elbet onunda en mutlu anında huzurunu kaçıran olacaktır...ben beğendim ve içime sindi,sana ne ki böyle çirkin yorum yapıyorsun...yorum yapacaksan beğenmedim şöylede böylede de...ama küçük düşürücü sözler söylemeye ne hakkı var demi çiçeğim.........sana sadece yorum yap denilmiş.. "saçmala" denmemiş.. fikrini elbetteki söyleyeceksin ama evlilik heyecanı yaşayan bir insan var karşında.. bunu da unutma.. bu yaptığın dobralık değil patavatsızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?