• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri prenses yerine bu canım gelinliğimi aldım ................

Çok yakışmış, mutlulukla giy inşallah... :16:
Gelinliğin sade olduğu için, çiçekli şekilde saç eminim çok yakışacaktır.
Bunlara bir göz at derim... :34:

images
ensede-cicekli-gelin-saclari-2.jpg

gelin-sa%C3%A7-modelleri-20122.jpg
mutlu-geln-basi.jpg

gelin-saclarinda-nostalji-modasi-824072.Jpeg
gelin-saclarinda-nostalji-modasi-824086.Jpeg

Çok yakışmış, mutlulukla giy inşallah... :16:
Gelinliğin sade olduğu için, çiçekli şekilde saç eminim çok yakışacaktır.
Bunlara bir göz at derim... :34:

images
ensede-cicekli-gelin-saclari-2.jpg

gelin-sa%C3%A7-modelleri-20122.jpg
mutlu-geln-basi.jpg

gelin-saclarinda-nostalji-modasi-824072.Jpeg
gelin-saclarinda-nostalji-modasi-824086.Jpeg

teşekkürler canım benim...modeller içinde ayrıca teşekkür ederim...bende çiçekli romantik birşeyler düşünüyorum..enseden değilde biraz daha yukardan düşünüyorum,duvak ensede olmasın diye...birde dağınık topuz düşünüyorum ama olur mu acaba?burada çok fazla nem olduğu için çabuk bozulur diye düşünüyorum saçım aslıda salınık modeldi ilk aklımda olan...o yüzden dağınık tapuz yada çok klasik olmayan topuzlardan olsun diyorum...senin gönderdiklerinden de en çok 1.ve 3 hoşuma gitti hemen kaydettim...çiçekli olması ayrı güzel duruyor

allah seni mesut etsin bunlar 1 günlük şeyler.ha o olmuş ha bu bence hepsi güzel rabbim şimdiden bir yastıkta kocatsın.ama salık bırakma çünkü düğün sonuna kadar iyice bozulur.

allah seni mesut etsin bunlar 1 günlük şeyler.ha o olmuş ha bu bence hepsi güzel rabbim şimdiden bir yastıkta kocatsın.ama salık bırakma çünkü düğün sonuna kadar iyice bozulur.

teşekkür ederim canım,amin Rabbim herkesi mutlu etsin..evet günlük şeyler...aslında fark etmez de nasıl olacağı..zaten her gelin güzel olur öyle yada böyle...ama işte ister istemez bakıyoruz modellere...bende öyle gelinliğimde prenses diye tuttururken bambaşka birşey aldım...o yüzden ne olacaksa nasıl olacaksa o oluyor...bende salık düşünmüyorum.....

merhaba! tatlim bak kim geldiiiii:21: umarim unutmadin beni:37:
özel msj yazamiyorum, sorun var galiba bende burda yazmayi uygun buldum:37:
kusura bakma canim benim baya bi zaman yokttum... seni meraktta birakttigim icin özur dilerim:5:
esimi aldim geldim cok sukur, hersey suan istedigim gibi mutluyum, huzurluyum :) :nazar:
Allahim sanada yasatsin bu duygulari, herkesin gönlune göre versin Allahim insallah....:69:

kendine iyi bak canim görusmek dilegiyle öpuyorum:16:

merhaba! tatlim bak kim geldiiiii:21: umarim unutmadin beni:37:
özel msj yazamiyorum, sorun var galiba bende burda yazmayi uygun buldum:37:
kusura bakma canim benim baya bi zaman yokttum... seni meraktta birakttigim icin özur dilerim:5:
esimi aldim geldim cok sukur, hersey suan istedigim gibi mutluyum, huzurluyum :) :nazar:
Allahim sanada yasatsin bu duygulari, herkesin gönlune göre versin Allahim insallah....:69:

kendine iyi bak canim görusmek dilegiyle öpuyorum:16:

canım benim ya çok sevindim canım tekrardan görüştüğümüze...tabi ki unutmadım canım seni....çok şükür canım kavuştuğunuza sevindim sabrettin ama sonunda muradına erdin çok şükür..İnşallah Allah bir daha ayırmaz sizi güzelim....Mutluluğun hep daim olsun canım benim:48::48:amin canım inş Rabbim herkese yaşatsın....sanırım sorun var mesajlarda ondan canım mesajın gelmiş ama boş:53:
Sende kendine çok iyi bak tatlım,Allah'a emanet ol...Herşey günlünce olsun hiç yorulmadan:nazar:Artık tekrar görüşürüz tatlım :16::16:

5 yaşındaki kız çocuklarına giydirilen gelinlikten hiçbir farkı yok gibi geldi .. saçını bol kıvırcık tepeden tutturma yap derim. böyle bir gelinlik tarzını sevdiğine göre öyle bir saç beğenirsiniz gibi geliyor.

5 yaşındaki kız çocuklarına giydirilen gelinlikten hiçbir farkı yok gibi geldi .. saçını bol kıvırcık tepeden tutturma yap derim. böyle bir gelinlik tarzını sevdiğine göre öyle bir saç beğenirsiniz gibi geliyor.

bu kadar kırıcı yorum yapmak zorundamıydın..beğenmedim diye bilirdim...her türlü yoruma açık olmam demek böyle bir kırıcı sözü de kabul edeceğim anlamına gelmiyor...

bu kadar kırıcı yorum yapmak zorundamıydın..beğenmedim diye bilirdim...her türlü yoruma açık olmam demek böyle bir kırıcı sözü de kabul edeceğim anlamına gelmiyor...

cnm boşver üzülme,, nicname ine bakarsan anlarsın ne dediğimi......

gelinlik size çok yakışmış :16: ama bana çok beyaz gibi geldi ve üstündeki taş şeriti beğenmedim:50: onun dışında çok hoş ama :21: bende hoşuma giden bir kaç fotoğraf göstereyim :1:

Eklentiler

• $28.jpg
    $28.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $34.jpg
    $34.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $88.jpg
    $88.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $105.jpg
    $105.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 80
  • $108.jpg
    $108.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $121.jpg
    $121.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 66
  • $152.jpg
    $152.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $242.jpg
    $242.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $265.jpg
    $265.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $348.jpg
    $348.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 62

sana sadece yorum yap denilmiş.. "saçmala" denmemiş.. fikrini elbetteki söyleyeceksin ama evlilik heyecanı yaşayan bir insan var karşında.. bunu da unutma.. bu yaptığın dobralık değil patavatsızlık..

Son düzenleme:
cnm boşver üzülme,, nicname ine bakarsan anlarsın ne dediğimi......
ister istemez insanın canını sıkıyorlar canım ama neyseki geçti

gelinlik size çok yakışmış :16: ama bana çok beyaz gibi geldi ve üstündeki taş şeriti beğenmedim:50: onun dışında çok hoş ama :21: bende hoşuma giden bir kaç fotoğraf göstereyim :1:
evet çok beyaz,bana en çok onun yakıştığını düşündüm...beğenmene sevindim...fotoğraflar içinde çok teşekkür ederim tam istediğim şekilde modeller yüklemişsin...çok iyi oldu yeni modeller gördüğüm...

çok yakışmış güle güle giy Allah mesud etsin canım
teşekkür ederim amin.........

sana sadece yorum yap denilmiş.. "saçmala" denmemiş.. fikrini elbetteki söyleyeceksin ama evlilik heyecanı yaşayan bir insan var karşında.. bunu da unutma.. bu yaptığın dobralık değil patavatsızlık..
ah canım ah,ağzına sağlık bitanem....işte malesef böyle patavatsızlar yüzünden huzurumuz kaçıyor,ama elbet onunda en mutlu anında huzurunu kaçıran olacaktır...ben beğendim ve içime sindi,sana ne ki böyle çirkin yorum yapıyorsun...yorum yapacaksan beğenmedim şöylede böylede de...ama küçük düşürücü sözler söylemeye ne hakkı var demi çiçeğim.........

küçük düşürücü sözler ancak o sözleri sarf edeni küçük düşürebilir çiçeğim.. büyüklük sende kalsın.. elin ağzı torba değil ki..hiç canını sıkma.. :48:

Back