Gelinlik Modelleri prenses yerine bu canım gelinliğimi aldım ................

kusura bakma canım ya,sorun vardı kkda gönderilmedi diye bende art arda göndermişin...evet canım ya çok kararsızdım ama sonunda içime sinerek aldım...böyle bir etek hiç düşünmemiştim bile...kısmetten ötesi olmaz derler ya gerçekten de çok doğru...

teşekkür ederim,beğenmene sevindim...hiç aklım gelmemişti tek omuz olabilir...konuşmam lazım tekrar...gelinlik yeni gelmişti kimse denemeden bana kısmet oldu...önce sevmemiştim çiçekleri ama sonra hoşuma gitti,giyince...

çok yakışmış üstünde biraz daha oynamalar olabilir tabi
güle güle giy ben çok beğendim
teşekkür ederim,sizlerin beğenmesi benim için önemli değil..siz beğendikçe ben daha çok seviyorum gelinliğimi...doğru tercih yapmışım diyorum.......

kusura bakma canım ya,sorun vardı kkda gönderilmedi diye bende art arda göndermişin...evet canım ya çok kararsızdım ama sonunda içime sinerek aldım...böyle bir etek hiç düşünmemiştim bile...kısmetten ötesi olmaz derler ya gerçekten de çok doğru...

teşekkür ederim,beğenmene sevindim...hiç aklım gelmemişti tek omuz olabilir...konuşmam lazım tekrar...gelinlik yeni gelmişti kimse denemeden bana kısmet oldu...önce sevmemiştim çiçekleri ama sonra hoşuma gitti,giyince...

çok yakışmış üstünde biraz daha oynamalar olabilir tabi
güle güle giy ben çok beğendim
teşekkür ederim,sizlerin beğenmesi benim için önemli değil..sizler beğendikçe ben daha çok seviyorum gelinliğimi...doğru tercih yapmışım diyorum.......

hayırlı olsun canım, yakışmış bence, ama askıları ip değil de hani şöyle tül yapıyolar ya minicik kol oluyo.
öyle olsa daha mı hoş olurdu ki...
bitirince de çek de görelim bence hoş olmuş, hayırlı etsin Rabbim

teşekkür ederim canım benim....askılı değil canım straplezdir gelinlik...belki ama canım ama tül istemiyorum,prenses olsa yaptıracaktım ama buna gitmez diye düşünüyorum...
çağla şikel kolu yada tek omuz çiçekli kol olacak canım...henüz konuşmadık gelinlikçiyle...
bitince orjinal haliyle koyarım resim...duvak gelecek o zaman gidicem..

hoş bir gelinlik ama sakın kollarını çağla şikelin gelinliğindeki gibi yapma, çok eskidi artık o moda, ve çok kişi kullandı. zamanında farklı güzel bir detaydı belki ama bence artık kesinlikle öyle değil

çoook yakışmış, Allah mutlu etsin..
teşekkür ederim

bende öyle dedim gelinlikçiye moda geçti artık diye ama oda hoş olur dedi...zaten çıkarmalı olacak beğenmezsem çıkarıcam...
Klasik bi gelinlik ama sana cok yakışmış çok güzel taşımışsın duruşu süper
teşekkürler

Benimde pek tarzım değil
teşekkürler

canım bedenine çok güzel oturmuş gelinliğin...
fakat dediğin gibi kollara çağla şikelin gelinliğindeki gibi ekleme yapılırsa daha şık bir model olur düşüncesindeyim bende...
Rabbim hayırlı uğurlu eder inşallah...

teşekkür ederim canım....tam karar vermiş değilim kollarda takılıp çıkarılabilir olduğu için hoşlanmazsam eğer takmayacağım...

canım yakışmış fiziğini ortaya çıkarmış
teşekkür ederim canım..daha tam giymemiştim gelinliğin iplerini bağlamamıştık...ince belim daha da ortaya çıkacak..ilk gün çok içime sinmese de sizlercde beğenince çok sevdim gelinliğimi...klasik gelinlik ama bana yakıştı diye düşünüyorum :))))

ewt önemli senin beğenip rahat etmen gerisi boş mutluluklar dilerim bu arada

içine nasıl siniyorsa öyle yaptır canım bizimkiler sadece fikir kardeş dayanışması
ama bence kol kısmına ekleme yaptır değişik bir havası olur böyle biraz sade kalmış gibi

cnm gelınlık modelı fızıgın falan cok gzel tamamlamıs gelınlık ıle fızıgın kendı ı benım tek tekıldıgım tam ortadan cıcekler gecoıyoya o basıtlık katmış bıraaz drapelerıde kapanmaış onların cıkma yada onlarla oynanma sansı yokmu

mesela bir tarafına yoğunlaşan çiçekler tek omuzdan yukarı çıkabilir bilmem o zaman nasıl durur

içine nasıl siniyorsa öyle yaptır canım bizimkiler sadece fikir kardeş dayanışması
ama bence kol kısmına ekleme yaptır değişik bir havası olur böyle biraz sade kalmış gibi
mesela bir tarafına yoğunlaşan çiçekler tek omuzdan yukarı çıkabilir bilmem o zaman nasıl durur

tabiki canım herkes fikrini söyleyecek olumlu yada olumsuz zaten bunun için paylaşmıyor muyuz....
evet olabilir canım banada sade geldi ama işte bir daha gitmedik gelinlikçiye malum onlar çok yoğun malesef vakit ayıramıyorlar bende öyel kalabalıkta konuşmak istemiyorum...rahat bir zamanda daha detaylı konuşacağım.daha iki ay var diye biraz daha rahatım...

onu bende düşündüm tek omuz çiçekler olmasını..gidince konuşacağım inşallah içime sinen güzel şeyler çıkar ortaya

çıkartmayı düşünmemiştim canım yani aklıma gelmedi açıkcası...ama sanırım çıkarsa gelinlik bozulur gibi geliyor...dikiş izleri falan belli olur bu defa.....ama her fikrini değerlendiriyorum benim için önemli fikirler veriyorsunuz...teşekkür ederim gerçekten hepinize

bence kol attırma bu şekilde daha güzel olmuş yakışmış sana üzerine inci falanda yapma böyle daha bi güzel

inşallah gönlünce olur herşey canım...
teşekkür ederim canım,amin inşallah
bence kol attırma bu şekilde daha güzel olmuş yakışmış sana üzerine inci falanda yapma böyle daha bi güzel
teşekkür ederim canım,üzerine inci düşünmüyorum böyle sade hali daha güzel bence de...taş yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…