- Konu Sahibi asigimkralime
-
kusura bakma canım ya,sorun vardı kkda gönderilmedi diye bende art arda göndermişin...evet canım ya çok kararsızdım ama sonunda içime sinerek aldım...böyle bir etek hiç düşünmemiştim bile...kısmetten ötesi olmaz derler ya gerçekten de çok doğru...Hep bana yazmissin hepiyi ki denemissin o kdr kararsizdin ki ne cikacak sonuc merak ediyordum ama sonucu cok begendim karar verdign icinde senin adina cok sevindim ben de mesela dantEl diyip duruyordum ama iclerinde kendimi hic rahat hissetmedim ve saten oldu aklimda hic yokken
teşekkür ederim,beğenmene sevindim...hiç aklım gelmemişti tek omuz olabilir...konuşmam lazım tekrar...gelinlik yeni gelmişti kimse denemeden bana kısmet oldu...önce sevmemiştim çiçekleri ama sonra hoşuma gitti,giyince...Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Gelinliğin üzerine yakışmış. Etek modeli ne çok moda, ne demode, tercih edilebilir, sevdiğim bir etek tipi. Üst bedendeki drapeler de güzel. Eğer kendin için sıfırdan diktireceksen çiçeklerin şahsen bunun gibi çok çiçek çiçek duran bir şey değil de, lazer kesimden yapılan daha kumaş-çiçek arası görünen bir şey olmasını söylerdim. Bir de bence, kollar çağla şikel olmasa da o çiçek kısmı tek omuz şeklinde devam etse derdim. bir de gri taş düşmanı olarak göğüs üstündeki taşlı çizgiyi iptal ederdimönerilerim bunlar ancak çok çok da elzem değil. mutlulukla giy...
teşekkür ederim,sizlerin beğenmesi benim için önemli değil..siz beğendikçe ben daha çok seviyorum gelinliğimi...doğru tercih yapmışım diyorum.......çok yakışmış üstünde biraz daha oynamalar olabilir tabi
güle güle giy ben çok beğendim
kusura bakma canım ya,sorun vardı kkda gönderilmedi diye bende art arda göndermişin...evet canım ya çok kararsızdım ama sonunda içime sinerek aldım...böyle bir etek hiç düşünmemiştim bile...kısmetten ötesi olmaz derler ya gerçekten de çok doğru...Hep bana yazmissin hepiyi ki denemissin o kdr kararsizdin ki ne cikacak sonuc merak ediyordum ama sonucu cok begendim karar verdign icinde senin adina cok sevindim ben de mesela dantEl diyip duruyordum ama iclerinde kendimi hic rahat hissetmedim ve saten oldu aklimda hic yokken
teşekkür ederim,beğenmene sevindim...hiç aklım gelmemişti tek omuz olabilir...konuşmam lazım tekrar...gelinlik yeni gelmişti kimse denemeden bana kısmet oldu...önce sevmemiştim çiçekleri ama sonra hoşuma gitti,giyince...Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Gelinliğin üzerine yakışmış. Etek modeli ne çok moda, ne demode, tercih edilebilir, sevdiğim bir etek tipi. Üst bedendeki drapeler de güzel. Eğer kendin için sıfırdan diktireceksen çiçeklerin şahsen bunun gibi çok çiçek çiçek duran bir şey değil de, lazer kesimden yapılan daha kumaş-çiçek arası görünen bir şey olmasını söylerdim. Bir de bence, kollar çağla şikel olmasa da o çiçek kısmı tek omuz şeklinde devam etse derdim. bir de gri taş düşmanı olarak göğüs üstündeki taşlı çizgiyi iptal ederdimönerilerim bunlar ancak çok çok da elzem değil. mutlulukla giy...
teşekkür ederim,sizlerin beğenmesi benim için önemli değil..sizler beğendikçe ben daha çok seviyorum gelinliğimi...doğru tercih yapmışım diyorum.......çok yakışmış üstünde biraz daha oynamalar olabilir tabi
güle güle giy ben çok beğendim
hayırlı olsun canım, yakışmış bence, ama askıları ip değil de hani şöyle tül yapıyolar ya minicik kol oluyo.
öyle olsa daha mı hoş olurdu ki...
bitirince de çek de görelim bence hoş olmuş, hayırlı etsin Rabbim
teşekkür ederimçoook yakışmış, Allah mutlu etsin..
bende öyle dedim gelinlikçiye moda geçti artık diye ama oda hoş olur dedi...zaten çıkarmalı olacak beğenmezsem çıkarıcam...hoş bir gelinlik ama sakın kollarını çağla şikelin gelinliğindeki gibi yapma, çok eskidi artık o moda, ve çok kişi kullandı. zamanında farklı güzel bir detaydı belki ama bence artık kesinlikle öyle değil
teşekkürlerKlasik bi gelinlik ama sana cok yakışmış çok güzel taşımışsın duruşu süper
teşekkürlerBenimde pek tarzım değil
teşekkür ederim canım....tam karar vermiş değilim kollarda takılıp çıkarılabilir olduğu için hoşlanmazsam eğer takmayacağım...canım bedenine çok güzel oturmuş gelinliğin...
fakat dediğin gibi kollara çağla şikelin gelinliğindeki gibi ekleme yapılırsa daha şık bir model olur düşüncesindeyim bende...
Rabbim hayırlı uğurlu eder inşallah...
teşekkür ederim canım..daha tam giymemiştim gelinliğin iplerini bağlamamıştık...ince belim daha da ortaya çıkacak..ilk gün çok içime sinmese de sizlercde beğenince çok sevdim gelinliğimi...klasik gelinlik ama bana yakıştı diye düşünüyorum :))))canım yakışmış fiziğini ortaya çıkarmış
teşekkür ederim canım....tam karar vermiş değilim kollarda takılıp çıkarılabilir olduğu için hoşlanmazsam eğer takmayacağım...
teşekkür ederim canım..daha tam giymemiştim gelinliğin iplerini bağlamamıştık...ince belim daha da ortaya çıkacak..ilk gün çok içime sinmese de sizlercde beğenince çok sevdim gelinliğimi...klasik gelinlik ama bana yakıştı diye düşünüyorum :))))
içine nasıl siniyorsa öyle yaptır canım bizimkiler sadece fikir kardeş dayanışması
ama bence kol kısmına ekleme yaptır değişik bir havası olur böyle biraz sade kalmış gibi
mesela bir tarafına yoğunlaşan çiçekler tek omuzdan yukarı çıkabilir bilmem o zaman nasıl durur
çıkartmayı düşünmemiştim canım yani aklıma gelmedi açıkcası...ama sanırım çıkarsa gelinlik bozulur gibi geliyor...dikiş izleri falan belli olur bu defa.....ama her fikrini değerlendiriyorum benim için önemli fikirler veriyorsunuz...teşekkür ederim gerçekten hepinizecnm gelınlık modelı fızıgın falan cok gzel tamamlamıs gelınlık ıle fızıgın kendı ı benım tek tekıldıgım tam ortadan cıcekler gecoıyoya o basıtlık katmış bıraaz drapelerıde kapanmaış onların cıkma yada onlarla oynanma sansı yokmu
teşekkür ederim canım,amin inşallahinşallah gönlünce olur herşey canım...
teşekkür ederim canım,üzerine inci düşünmüyorum böyle sade hali daha güzel bence de...taş yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim...bence kol attırma bu şekilde daha güzel olmuş yakışmış sana üzerine inci falanda yapma böyle daha bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?