Gelinlik Modelleri prenses oldum ben :))

ay ne heves kırıcı bir yorum sen dümdüz gelinlikte giysen asil olamazsın çünkü başkasına saygın yok

ya kızlar sizi hakkaten anlamıyorum. prenses gelinliklerine benzemediğini söyleyince, bana göre seksi diyince neden saygısızlık etmiş oluyorum bu bir. ikincisi, asil olmak istediğimi nerden çıkardın, ayrıca gelinliğim dikiliyor ve dümdüz de değil yani öyle bir derdim yok. sadece prenses sıfatını kullanma biçimimizin gerçeğiyle uymadığını söyledim. o mesajı prens williamın düğünü öncesinde yapmıştım, sanırım kate middleton yine beni doğruladı.

ya ayrıca prenses olmamayı da düşük bir şey olarak kullanmıyorum, sen prenses olamazsın tarzı bir tavır değil benim ki...hele ki ben olurum sen olamazsın hiç değil. tüm yazdığım gelinlik yorumlarına bak, benim anlayışıma uyan sade bir gelinlikli bir kişiye ayyyyy cınım prensesler gibi olmuşsun demiş miyim. yanlış anlıyorsunuz beni. azıcık olumsuz bir şey duyun hemen aşırı tepki veriyorsunuz. ne yani buraya konulan her gelinliğe övgü mü dizmemiz lazım. kaldı ki gelinliğin güzel de olduğunu söyledim, laf da değildi. dediğim gibi, sadece çok düz bir tespit yaptım...yine söylerim. bu gelin prenses gelinliklerine benzemiyor.

prenses kelimesini bir övgü biçiminde kullanmadığım gibi, olmamayı da sövgü olarak kullanmam.

Son düzenleme:
çok yakışmış aynı benim istediğim gibi diktirmeye fırsatım olmadığı için hazırlardan birini beğendim bende gerçekten prenses gibi olmuşsun :)

Senin bilgin yanlış demiyorum,ama kendini prenses diye nitelendirmiş bir geline bu yorumu yapman talihsizlik olmuş boşverelm :)

Son düzenleme:
mrbb Allah nazarlardan saklasın ömür boyu mutlu olun in$allah ben gelinlikte çok abartıyı sevmiyorum temmuzda ksmetse düğünüm vr sadelikten yanayım :))) bende eklycem bitince kısmetse canım benm mutluluklar diliyorumm

gelinliğin büstiyer kısmı çok güzelmiş mutluluklar

amin tesekkur ederım inşallah hersey istediğin gibi olur arkadaşım
gelinliğin büstiyer kısmı çok güzelmiş mutluluklar

vallahaa ne yalan söyleyim bende en çok üst kısmı sevdim

Allah mesut etsin Mahaşallah darısı bana inşallah tam istediğim gibi gelinlik sana da çok yakışmış canım.

Son düzenleme:
yorum yaptım mı bilmiyorum ama tekrar yapayım yaptıysam da. gerçekten çok güzel model....ve sana da çok çok çok muhteşem yakışmış......

gelinlik bence de prenses gelinliği değil ama zaten gelinin de gelinliğim prenses gelinliği iddiası yok. sonuçta o günün prensesi olmuş gayet de güzel olmuş,evet türkler biraz şatafatı sever,ben kendim için çok şatafatlı birşey düşünmem gibi geliyor ama görünce de yakıştırıyorum

Son düzenleme:

yorumun ıcın tesekkur ederım evet ıllaaa bu prenses gellınlıgı dıe bır ıddam hıc olmadıııı...... Sadecee o gün benim günüm ve günün prensesi bendim demek istemiştim ama bazı arkadaşlarrr anlamakta sorun çektiler biraz....

İlla gereksiz yorum yapan birileri çıkıyor işte.
Şu konuda tutup da gelinliğin prenses gelinliğine benzemiyor demenin ne anlamı var?
Bir de link vermiş, bak işte gördün mü prenses gelinliği böyle olur diye.
Hay Allahım ya...
Bazı insanları anlamak cidden çok zor.
Bir de bu prenses gelinliği çıktı başımıza.
Prenses gelinliği şöyle olurmuş böyle olurmuş.
Prenses nedir Allahaşkına ya?
Prenses de kimmiş? Çok önemli biri miymiş?
Sen gelinliğini çok beğenmiş, paylaşmak istemişsin.
Senin gözünde eşni prens kendin prenses.
Bitti.

Son düzenleme:
mutluluklar
Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin
amın tum sevenlerı rabbım ayırmasın

evet agzına saglık arkadasım gereksız ınsan cok napıcaksın agızları tprba degıl kı buzesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…