Gelinlik Modelleri prenses oldum ben :))

eteği çok hoş gerçekten beğendim

ama üstü benim gözlerimi yordu, çok fazla şatafatlı, sade gelinliklerden, zerafetten hoşlanan biri olarak söylüyorum tabiki bunu:)

bir yastıkta kocayın, mutluluklar:)

oyyy gerçekten prensesler gibi olmuşsun
ben de böyle şıkır şıkır parlak şeylere bayılırım
mutluluklar dilerim prenses

gerçekten prenses olmuşsun ya çok yakışmış gelinliğin mutluluklar dilerim

konu başlığı bi kere çok hoşuma gitti, sonra baktığım zaman gerçekten prenses gibi bişey gördüm :) Allah mutluluğunu daim etsin, çok güzel olmuş gerçektende gelinliğin.
vallahaaa gıyınce cıkarasım gelmedıııı o kadar severek gıydım
Gelinliğin çok yakışmış ışıl ışıl bir gelin olmuşsun.Ömür boyu mutluluklar...
tesekkur ederım
vallaha bende fazla goz yormasın ustun ısıltılıgı kalsın dıe kolye takmadım
Allah bir ömür boyu mutlu etsinnn canımmmm çokkk yakışmışşş maşallahh
amın cumlemızı
oyyy gerçekten prensesler gibi olmuşsun
ben de böyle şıkır şıkır parlak şeylere bayılırım
mutluluklar dilerim prenses
darısı sana o zaman

gerçekten prenses olmuşsun ya çok yakışmış gelinliğin mutluluklar dilerim

Canım sağol, balım'ın selamı da var diyim mi indirim yaparlar belki :))) Gerçekten prenses gibi olmuşsun e tabi gelinlikten öte içindekinden de kaynaklı. Bakalım beni benzetebilecekler mi :)

canım benımmmm sagolasın emın ol benden guzel bır gelın olursunnn o beyaz gelınlıgı kım gıyseee prenses oluyor emın olun

tesekkur ederımm :)) nasıl anladın yahu guzel oldugumuuuubelkı sıvılcelı gargamel burunluyum

canım ankarada dıktırdım gelınlıkcı akrabamızdı bırbucuk mılyara dıktırdım

vallaha inanırmısın ben resmin üstünü karaladığını yeni farkettim dedimki ne güzel kızmış die sana yemin sanki benim gözüm yüzünü gördü gibi bende sasırdım şimdi demekki kalp gözüm açık haa hem öylede olsan begenen begenmiş bacım

eyvallah sagolasın bacımmmm begenen begendı vallahııııı aslında hıc tarzım degıldır resımde yuzumu karalayıp koymakkk ama esımmm ıstemedı yuzunu kapat ne olur olmazzzz dıe

Katılıyorummmmmmmmmmmm

Çok güzel olmuşsun.
Saçını da görebildiğim kadarıyla önden çok güzel görünüyor.

Mutluluklar.

cnm gelinliğinin üst tarafı çok hoş ama alt kısmını pek beğenmedim allah mutlu etsin

maşallh tam sitediğim gibi çok güzel olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…