Arkadaslar uzun sure gelınlık aradım nettee KKde bana cok guzel fıkırler verdı buldugum gelınlıklerı bırlestırerek kendı gelınlıgımı yarattım :) gelınlıgımın ustu kople gumus rengı savaroskı taslarla kaplı duvagımda ve etegımdede bu taslardan serpmeler vardı arka kısmı ıse dügmelıydı ...Umarım sızede bır fıkır olur benım gelınlıgım :
Bu resımde ust kısım daha net...
vallahaaa gıyınce cıkarasım gelmedıııı o kadar severek gıydımkonu başlığı bi kere çok hoşuma gitti, sonra baktığım zaman gerçekten prenses gibi bişey gördüm :) Allah mutluluğunu daim etsin, çok güzel olmuş gerçektende gelinliğin.
Gelinliğin çok yakışmış ışıl ışıl bir gelin olmuşsun.Ömür boyu mutluluklar...
vallaha bende fazla goz yormasın ustun ısıltılıgı kalsın dıe kolye takmadımeteği çok hoş gerçekten beğendim
ama üstü benim gözlerimi yordu, çok fazla şatafatlı,sade gelinliklerden, zerafetten hoşlanan biri olarak söylüyorum tabiki bunu:)
bir yastıkta kocayın, mutluluklar:)
amın cumlemızıAllah bir ömür boyu mutlu etsinnn canımmmm çokkk yakışmışşş maşallahh
oyyy gerçekten prensesler gibi olmuşsun
ben de böyle şıkır şıkır parlak şeylere bayılırım
mutluluklar dilerim prenses
gerçekten prenses olmuşsun ya çok yakışmış gelinliğinmutluluklar dilerim
Canım sağol, balım'ın selamı da var diyim mi indirim yaparlar belki :))) Gerçekten prenses gibi olmuşsun e tabi gelinlikten öte içindekinden de kaynaklı. Bakalım beni benzetebilecekler mi :)
tesekkur ederımm :)) nasıl anladın yahu guzel oldugumuuuubelkı sıvılcelı gargamel burunluyum
canım ankarada dıktırdım gelınlıkcı akrabamızdı bırbucuk mılyara dıktırdım
vallaha inanırmısın ben resmin üstünü karaladığını yeni farkettim dedimki ne güzel kızmış die sana yemin sanki benim gözüm yüzünü gördü gibi bende sasırdım şimdi demekki kalp gözüm açık haa hem öylede olsan begenen begenmiş bacım
vallaha inanırmısın ben resmin üstünü karaladığını yeni farkettim dedimki ne güzel kızmış die sana yemin sanki benim gözüm yüzünü gördü gibi bende sasırdım şimdi demekki kalp gözüm açık haa hem öylede olsan begenen begenmiş bacım
masallah cok yakısmıs ömür boyu mutluluklar
sacım normal krepeli topuzz sadeÇok güzel olmuşsun.
Saçını da görebildiğim kadarıyla önden çok güzel görünüyor.
Mutluluklar.
Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güsel olmuşsunuz...
tesekkur ederımmutluluklar dilerim.çok hoş gelinliğin
cnm gelinliğinin üst tarafı çok hoş ama alt kısmını pek beğenmedim allah mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?