Gelinlik Modelleri prenses oldum ben :))

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Arkadaslar uzun sure gelınlık aradım nettee KKde bana cok guzel fıkırler verdı buldugum gelınlıklerı bırlestırerek kendı gelınlıgımı yarattım :) gelınlıgımın ustu kople gumus rengı savaroskı taslarla kaplı duvagımda ve etegımdede bu taslardan serpmeler vardı arka kısmı ıse dügmelıydı ...Umarım sızede bır fıkır olur benım gelınlıgım:

Bu resımde ust kısım daha net...​

benim tarzım değil ama size cok yakısmıs yalnız o taslar sanırım swarovski değilde yapay taş yoksa ağırlığından taşıyamazdınız mutluluklar

benim tarzım değil ama size cok yakısmıs yalnız o taslar sanırım swarovski değilde yapay taş yoksa ağırlığından taşıyamazdınız mutluluklar

tesekkur ederım canım merak etme gercek savoroskı tastı cunku baya bır agırdı ve dusuyordu agırlıgından sureklı yukarı cekıp durdum tabı aralarında pullar vardı cunku grı durmasını onlemek ıcın

Son düzenleme:
gelinliğin çok güzel içinede sinmiş ya sen ona bak canım tabi sende çok güzelsin

çok yakışmış canım, allah ağzınızın tadını bozmasın. aceba nerde diktirdin ve kaca mal oldu? eger sakıncası yoksa tabi:))

gelinliğin çok güzel içinede sinmiş ya sen ona bak canım tabi sende çok güzelsin
tesekkur ederımm :)) nasıl anladın yahu guzel oldugumuuuubelkı sıvılcelı gargamel burunluyum
çok yakışmış canım, allah ağzınızın tadını bozmasın. aceba nerde diktirdin ve kaca mal oldu? eger sakıncası yoksa tabi:))

canım ankarada dıktırdım gelınlıkcı akrabamızdı bırbucuk mılyara dıktırdım

Maşallah
Şıkır şıkır gelinlik canım ..Allah bir ömür mesut etsin ..:107:

Bir an aman Tanrım bu benim gelinliğim dedim
Çok benziyor gelinliklerimiz.
Çok yakışmış gelinliğin,mutluluklar diliyorum

Son düzenleme:
çok güzel bi gelinlik çok da yakışmış vücut tipine,ben de ankarada diktirmiştim, swaroskiler gerçekten çok şık duruyor gece düğünde. canım allah mesut etsin ömür boyu

çok hoş olmuşsun cnm.gelinliğin çok güzel,saç,makyaj falan derken gerçekten prenses gibi olursun.mutluluklar

Bir an aman Tanrım bu benim gelinliğim dedim
Çok benziyor gelinliklerimiz.
Çok yakışmış gelinliğin,mutluluklar diliyorum
cıddımısın demekkı sende zevklı bır gelın oldunnn o zaman
çok güzel bi gelinlik çok da yakışmış vücut tipine,ben de ankarada diktirmiştim, swaroskiler gerçekten çok şık duruyor gece düğünde. canım allah mesut etsin ömür boyu

tesekkur ederımmm evet super duruyor ısıkta karanlıkta gelen konuklar rokratlar bana degıl gelınlıge baktılar gun boyunca

çok hoş olmuşsun cnm.gelinliğin çok güzel,saç,makyaj falan derken gerçekten prenses gibi olursun.mutluluklar

gelınlıgım sıkır sıkırdı ama ben cok sadeydım sacım makyajım kupemmm kolye felan takmadımmm cok goz yormasın dıe

konu başlığı bi kere çok hoşuma gitti, sonra baktığım zaman gerçekten prenses gibi bişey gördüm :) Allah mutluluğunu daim etsin, çok güzel olmuş gerçektende gelinliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…