Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr, dediğim gibi 200 lira son fiyattır. Isterseniz şuan gidip bakın aynısı Bakırköy yer altı çarşısında 395 lira. Daha yeni alınmış sıfır elbise. Kaçırmayın dedim
Canım ben dün denedim dediğin yerde aynısını. Bilseydim gelmişken seninkini de görürdüm. Anadolu yakasında oturuyorum bu haftaiçi birdaha gelicem o taraflara. Elbiseyi görebilmem mümkün mü?
Kızlaaar elbiseyi isteyen deneyebilir İstanbul Bakırköyde yerimiz.
merhaba,
elbise satılıkmı hala?
Bir yakınımın ihtiyacı var durumu pek müait değil,hediye olarak almak istiyorum,fiyat da bişeyler daha yaparsanız Bakırköy deyim Bugün alabilirim.Merhaba, evet satılıktır.
Bir yakınımın ihtiyacı var durumu pek müait değil,hediye olarak almak istiyorum,fiyat da bişeyler daha yaparsanız Bakırköy deyim Bugün alabilirim.
Üzgünüm fiyat son fiyat, yapabileceğimin en alt sınırını yaptım.
Arkadaşınız elbiseyi deneyecek mi? 36-38 beden elbise.
Hayır denemeyecek kendisi şehir dışında,haberi yok süpriz yapmak istedim, kendisi alamayacağı için.
Benim verebileceğim rakam da 150 TL dir. sizin için uygun olursa bugün gelip alabilirim.
Dediğim gibi canım, elbise sıfır.
Eğer almaya karar verirsen bugün görürsün bakırköyde birlikte bakarız aldığımız yere yer altı çarşısında 390 liraya aldık.
eğer satın alırsanız benim arkadaşım da kendine kınası için elbise diktirecek.
150 liraya da bakırköyde elbise bulmak da diktirmek de çok zor,
anca o fiyata ikinci el alabiliriz o da içimize sinmiyor.
Eğer istersen akşam getireyim capacitye falan.
Anladım canım da, benim de bütçem daha fazlasına müsait değil. Keşke ayarlayabilsem de alsam.
Ama arkadaşınızı da sıkıntıya sokmak istemem. Tekrar bir düşünün isterseniz, olursa olur, olmazsada kısmet yapacak bişey yok.:)
tşk ederim yinede,Tahmin edebiliyorum, ikinci el olmuş olsa inanın 100 liraya da veririz ama 150 liraya isteyen çok oldu sahibinden'e koyduğumuzda, biz de 150 liraya kına için elbise bulamadık malesef. En uygun 190 liraya bulduk
Hayırlısı olsun hepimiz için.
Teşekkür ederiz.
tşk ederim yinede,
Umarım bulur arkadaşınızda.
Çok güzelmiş iyi satslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır denemeyecek kendisi şehir dışında,haberi yok süpriz yapmak istedim, kendisi alamayacağı için.
Benim verebileceğim rakam da 150 TL dir. sizin için uygun olursa bugün gelip alabilirim.