Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prena test sonuçlarımız
- Konu Sahibi daphney
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- down sendromu prena test prena test yaptıranlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar yaşım 40 olduğu için hem devlette hem özelde iki doktor fetal DNA testi önerdi. Test adı vermiyorlarmış ama tanıdık vasıtası ile gittiğim için çok da fark etmemekle birlikte prena önerisini aldım doktordan. Prenanın her şeye bakılanından yaptıracağım Ankara’da. Pazarlıkla indirimle filan 2500 fiyat aldım. 13+3 olacak gittiğim gün. Çalıştığım için ve test sonucu doğru çıksın diye 12 haftayı geçmek istedim. Benim size sorum bu sonuçlarda cinsiyet de çıkıyor mu. Araştırdığım kadarıyla bu test anormallik için doğrudan var ya da yok diye sonuç veriyormuş. Olasılık olarak değilmiş. Yaptırmayı düşünenlere buradan tecrübelerimi yazarım. Yaptıranlar da cinsiyeti öğrenebilmişlermi bu test ile yazarlarsa sevinirim.
- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
Fetal dna testinde trizomi 13 18 ve 21 'in olup olmadığına bakılır. Şu durumda zaten cinsiyetin öğrenilmesi çok da elzem değil sanki. 2 3 hafta daha sabredip ultrasonla öğrenirsiniz.Arkadaşlar yaşım 40 olduğu için hem devlette hem özelde iki doktor fetal DNA testi önerdi. Test adı vermiyorlarmış ama tanıdık vasıtası ile gittiğim için çok da fark etmemekle birlikte prena önerisini aldım doktordan. Prenanın her şeye bakılanından yaptıracağım Ankara’da. Pazarlıkla indirimle filan 2500 fiyat aldım. 13+3 olacak gittiğim gün. Çalıştığım için ve test sonucu doğru çıksın diye 12 haftayı geçmek istedim. Benim size sorum bu sonuçlarda cinsiyet de çıkıyor mu. Araştırdığım kadarıyla bu test anormallik için doğrudan var ya da yok diye sonuç veriyormuş. Olasılık olarak değilmiş. Yaptırmayı düşünenlere buradan tecrübelerimi yazarım. Yaptıranlar da cinsiyeti öğrenebilmişlermi bu test ile yazarlarsa sevinirim.
- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
Daha önceki gebelik hikâyemde bütün ultrason bulguları normaldi, ikili testimde 1/736'ydı, doktorum birsey çıkacağını sanmam ama isterseniz harmony test yaptırabilirseniz dedi. Harmony testte %99 trizomi 21 çıktı, sonra doğrulamak için cvs istediler. Cvs sonucuda öyle çıkınca gebeliği sonlandırdık.
oncelikle cok gecmis olsun kaybınız icin uzgunum. dilerim bu gebeliginiz sıkıntısız bir sekilde gecer. ben bir seyi merak ettim; usg bulguları ve ikili test normalken nasıl oldu da harmony test istedi dr? merak ettim.
- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
yazmıssınız cok pardon. tekrar gecmisler olsun.Teşekkür ederim, tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. Tek risk faktörü yaşım 32ydi. Bunun dışında risk teşkil edecek birşey yoktu. Ultrasonda hiçbir bulgu vermedi hatta çapadaki doktorda şaşırmıştı. Oyüzden ultrason sonuçlarına güvenemiyorum şuan.
Fetal dna testinde trizomi 13 18 ve 21 'in olup olmadığına bakılır. Şu durumda zaten cinsiyetin öğrenilmesi çok da elzem değil sanki. 2 3 hafta daha sabredip ultrasonla öğrenirsiniz.
Evet bu gün yaptırdım. İnşallah sonuçlar temiz çıkar. Sonucu bekliyorum. Elzem değil cinsiyet elbette ancak genlere bakılmışken sonuç evrakında gösterilip gösterilmediğini merak ediyordum. Bu gün kan verirken öğrendim ki Almanya cinsiyet açıklamıyormuş artık yasaklamışlar. Hayırlısı zaten hangisi olsa mutluluk. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin herkese. İnsan yine de merak ediyor işte.
- 6 Aralık 2017
- 240
- 526
- 23
Cinsiyet belirleniyor fakat ülkemizde bu testte cinsiyet bilgisi verilmiyor... malum baZı insanlar erkek çocuk takıntılı olduğu için kız çocuk olduğu taktirde kürtaja yönelmemesi için sanırım... ayrıca bu test tanı değil tarama testi olasılık hesaplıyor bir nevi kesin sonuç değil.. çünkü direkt bebekten değil sizden kan alınacak... bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmenizi dilerimEvet bu gün yaptırdım. İnşallah sonuçlar temiz çıkar. Sonucu bekliyorum. Elzem değil cinsiyet elbette ancak genlere bakılmışken sonuç evrakında gösterilip gösterilmediğini merak ediyordum. Bu gün kan verirken öğrendim ki Almanya cinsiyet açıklamıyormuş artık yasaklamışlar. Hayırlısı zaten hangisi olsa mutluluk. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin herkese. İnsan yine de merak ediyor işte.
Cinsiyet belirleniyor fakat ülkemizde bu testte cinsiyet bilgisi verilmiyor... malum baZı insanlar erkek çocuk takıntılı olduğu için kız çocuk olduğu taktirde kürtaja yönelmemesi için sanırım... ayrıca bu test tanı değil tarama testi olasılık hesaplıyor bir nevi kesin sonuç değil.. çünkü direkt bebekten değil sizden kan alınacak... bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmenizi dilerim
Teşekkür ederim. Evet haklısınız. Malesef cinsiyet ile ilgili takıntılı aileler hala var. Evlat bu kız ya da erkek diye kıyılır mı. Doktor da Almanya’nın artık bu nedenle açıklamadığını anlatınca haklı buldum doğrusu. İşte herkes ana baba oluyor da o çocuklara yazık oluyor. Doğurmak bir sonuç değil sürecin başı aslında. İnsan yetiştirmek en büyük sorumluluk.
- 27 Eylül 2019
- 17
- 3
- 6
- 35
Hangi hastanede yaptirdiniz ve sonucunuz nasil cikti acabaArkadaşlar yaşım 40 olduğu için hem devlette hem özelde iki doktor fetal DNA testi önerdi. Test adı vermiyorlarmış ama tanıdık vasıtası ile gittiğim için çok da fark etmemekle birlikte prena önerisini aldım doktordan. Prenanın her şeye bakılanından yaptıracağım Ankara’da. Pazarlıkla indirimle filan 2500 fiyat aldım. 13+3 olacak gittiğim gün. Çalıştığım için ve test sonucu doğru çıksın diye 12 haftayı geçmek istedim. Benim size sorum bu sonuçlarda cinsiyet de çıkıyor mu. Araştırdığım kadarıyla bu test anormallik için doğrudan var ya da yok diye sonuç veriyormuş. Olasılık olarak değilmiş. Yaptırmayı düşünenlere buradan tecrübelerimi yazarım. Yaptıranlar da cinsiyeti öğrenebilmişlermi bu test ile yazarlarsa sevinirim.
Hastane değil internette numarası var arıyorsunuz ya gelip sizden alıyorlar ya da laboratuvar adresi veriyorlar oraya kan veriyorsunuz. Sonuç hem e posta hem telefon hem de evrak olarak adresinize kargo ile geliyor. Sonuçta her bir risk için ayrı ayrı bir bulguya rastlanmadı şeklinde net sonuç veriyor. Yüzde şu kadar risk demiyor. Bulgu var ya da yok diyor. Bu arada bebeğim sağlıkla doğdu çokHangi hastanede yaptirdiniz ve sonucunuz nasil cikti acaba
Şükür
Nifty yada fetal dna adi herneyse %99 down sendromu dedi.. ic organ anomallikleri de pesi sira gelebilir dedi diktor..bebegimden sogumustum..gebeligi sonlandirdik. Cok uzgunum.. keske herseyimi satip baska bi yere daha test yaptirsaydim.. test sonucu pozitifti ama belkide duzelirdi.. dr kuretaj icin neden acele etti amniyo cvs yada ikinci bi dna test neden yapmadim diye düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum.. insanin basinda bilen biri olup yonlendirmesi ne kadar onemli.. doktorlarımız kalbe dokunmuyor.. ruh halimi anlamadi..kasap gibiler.. hepsinden nefret ediyorum..
- 23 Aralık 2019
- 269
- 115
- 103
- 33
Akdeniz anemisi olmak eşlerin birinde olmadı sıkıntı mi yaratıyor gebelikte bilmiyorum da benBu test sadece 13, 18 ve 21. Kromozomlar ile cinsiyet kromozomlarına bakıyor, akdeniz anemisi için 12.hafta civarı cvs yaptırmanız gerekiyor. Lütfen amniyosentez ve cvs nın düşük riski var diye korkmayın, perinatoloj tarafından yapıldığı ve sonrasında kendinize dikkat ettiğiniz sürece risk çok düşük. Akdeniz anemisinin sonuçlarının ne kadar ağır olduğunu düşünecek olursak bu risk bence göze alınmalı.
Merhaba gebeliği nasıl sonlandırdınız..sezeryanla olana tekrar sezeryanmı uygulanıyo kürtaj olunmuyormu 20.haftaya kadarDaha önceki gebelik hikâyemde bütün ultrason bulguları normaldi, ikili testimde 1/736'ydı, doktorum birsey çıkacağını sanmam ama isterseniz harmony test yaptırabilirseniz dedi. Harmony testte %99 trizomi 21 çıktı, sonra doğrulamak için cvs istediler. Cvs sonucuda öyle çıkınca gebeliği sonlandırdık.