Yumurtalarim zaten azalmış. Onu biliyorum da premenopoz dönemine mi girdim onu anlamak istiyorum. Bayram sonrasına kaldı malesef sonuçları gosterme işisonuçları bilmiyorum ama adet düzeniniz benim kine benziyor. bana yumurtaların azalmış demişti. 46 yaşındayım bende.
Regl ikinci günde yapıldı testler. Benim amh düşük ama adet gecikmesi hiç olmazdı. Duzenliydi önceden. Göğüs ağrısı iki üç senedir oluyor sma son zamanlarda pek olmuyordu. Bu gecikme sürecinde yine oldu. Bu süreçte cinsel isteksizlik olur mu mesela? Oradan da anlaşılabilir mi?Fsh yüskek değil. Regl iken mi yapıldı tahlil. Benim de amh çok düşük. 1 2 yumurtam zor görünürdü yaş 28 iken bile. Fsh 7 8 çıkardı. Ekstra belirtiniz var mı? Önceden olmayan göğüs ağrıları vs gibi
Canım bende 32 yaşındayım benimde göğsüm ağrıyor. Benimde yumurtam az. Amh 004 göğüslerime elimde dokunamiyorum. Menopozda mi oluormusFsh yüskek değil. Regl iken mi yapıldı tahlil. Benim de amh çok düşük. 1 2 yumurtam zor görünürdü yaş 28 iken bile. Fsh 7 8 çıkardı. Ekstra belirtiniz var mı? Önceden olmayan göğüs ağrıları vs gibi
Menepoza yakın pms şikayetleri eklenebiliyormuş. Daha önceden yaşanmayan. Benim yaş 33 amh artık senden daha düşüktür diye düşünüyorum. Ama eklenen bir şey yok.Canım bende 32 yaşındayım benimde göğsüm ağrıyor. Benimde yumurtam az. Amh 004 göğüslerime elimde dokunamiyorum. Menopozda mi oluormus
Bende 41 yaşındayım adet geçikmesi ile dr gittim ve rahim duvarımda kalınlaşma pldugu için biyopsi istediler sizdede oldumu rahim duvarındaMerhabalar, 44 yaşındayım. 2024 Eylül ayında bir ay gecikti adetim ve sonra kendiliğinden adet oldum. Ondan sonra geçen ay da adet olmadım ve bu ay ilaçla oldum. Test sonuçları estradiol yani östrojen 288
LR 2.08
FSH 5.01
Bu değerler premenopoza mi işaret ediyor? Bilenler lütfen yazsın. Tahlil bugün akşama doğru sonuçlandı. Sonuçları doktora danışmam için bayram sonrasini bekleyeceğim
.
Rahim duvarı ile ilgili bir sorun görmedi doktor. İyi durumda dedi. Ben şu tahlil sonuçlarına takıldım. FSH ve LR iyi de estradiol iyi mi bilmiyorumBende 41 yaşındayım adet geçikmesi ile dr gittim ve rahim duvarımda kalınlaşma pldugu için biyopsi istediler sizdede oldumu rahim duvarında
35 sonrası zaten premenopoz , adetin azalmasıda premeonopoz , şu soru sormalısınız menopoz ne zaman . 2-8 yıl arası sürebilir premenopozYumurtalarim zaten azalmış. Onu biliyorum da premenopoz dönemine mi girdim onu anlamak istiyorum. Bayram sonrasına kaldı malesef sonuçları gosterme işi
Amh dusuk oldugunda gebe kalabıldınız mı suan kac yasındasınız evlı mısınız bılmıyorum ama brnımde amh da dusukluk varFsh yüskek değil. Regl iken mi yapıldı tahlil. Benim de amh çok düşük. 1 2 yumurtam zor görünürdü yaş 28 iken bile. Fsh 7 8 çıkardı. Ekstra belirtiniz var mı? Önceden olmayan göğüs ağrıları vs gibi
Evet 0,64 çıktıktan 6 ay sonra filan hamile kaldım. 1 tüo negatifim var. 2. Yr hazirlanırken histereskopi sonrası doğal oldu.Amh dusuk oldugunda gebe kalabıldınız mı suan kac yasındasınız evlı mısınız bılmıyorum ama brnımde amh da dusukluk var
Benım 0.20 cıktı amh 5 ay once dusuk yaptım bende korkuyorum sımdı bır daha kalamam dıyeEvet 0,64 çıktıktan 6 ay sonra filan hamile kaldım. 1 tüo negatifim var. 2. Yr hazirlanırken histereskopi sonrası doğal oldu.
Olur inşallah ama tedavileri geciktirmeyinBenım 0.20 cıktı amh 5 ay once dusuk yaptım bende korkuyorum sımdı bır daha kalamam dıye
Doktor suanlık klomen verdı bırde takvıye ındallah faydalı olur da yumurtam buyurOlur inşallah ama tedavileri geciktirmeyin
Takviye ne verdi? Ben 4 sene önce prowomen kullanmıştım ta o zama. 500 lira civarı bi şeydi.Doktor suanlık klomen verdı bırde takvıye ındallah faydalı olur da yumurtam buyur
östrojen dominansıCanım bende 32 yaşındayım benimde göğsüm ağrıyor. Benimde yumurtam az. Amh 004 göğüslerime elimde dokunamiyorum. Menopozda mi oluormus
Nates pikofol dıye bısey 1300 tlTakviye ne verdi? Ben 4 sene önce prowomen kullanmıştım ta o zama. 500 lira civarı bi şeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?