Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1600-2200 doğduk bizde biri 20 küçük olan da 30 gün küvözde kaldı kilolarını tamamladılar diye.buyuk olana oksijen desteği verildi 3 gün küçük olan da izole odasında yattı 11 günCanım benim 26 haftada doğdu oğlum. Bu aşı sanırım 1000 gr altında düşük grlı ve ciğerleri gelişmeden doğan bebeklere daha çok tavsiye ediliyor. Gerek görmemişlerdir size
Biz 1 numara kullanıyoruz Dr onuda alabilirsiniz dedi ve 1 no daha çok besliyor dedi bize.benimkiler yemiyo öyle iştahlı ama küçük olsada napim yanimdalar diye şükrediyorum onlardan ayrı kalmak daha zorYaparlar bence geçen bir arkadaş olduk diye bahsediyordu. Ah kuzzzum seni çok iyi anlıyorum..bizde 80 küsür gün solum desteği aldık. Şuan hamdolsun kilomuz iyi .. aptamil prematil mamaya hala devam ediyoruz bize çok kilo aldırdığı için. Hatta ilk taburcu olduğumuz zaman hastanede kullanılan hazır sıvı 70 cc lük olanlardan aldım. 3 kutu bitirdik. Şuanda toz halindesini kullanıyorum 4.500 kiloda bırakıcaz .. Anne sütü hastanede aldık bitti.. Rabbim sağlık versin mamaylada büyüyorlar Allah'ın izniyle.. inşallah seninkilerde biran önce toparlarlar bizim şifamız prematil oldu.