• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüreler için synagis aşısı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Masal6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
12
0
1
36
Arkadaşlar bebeği prematüre olupta synagis aşısı yaptıran oldumu? Fiyatı ne kadar bu aşının?

Biz yaptirdik. 35 haftadan erken doganlara ucretsiz yapiliyor. Yoksa pahali bi asi. Cok sukur kizim grip dahi olmadi. Tavsiye ederim. Bizim kuvozinde kaldigimiz tip fakultesi ucretsiz yapti

Bu asi icin fakulteden rapor almak gerekiyormus.dogumu ozelde yaptim ve gec haberim oldu bu asidan zaten eylulde basliyormus asi yapilma zamani yanlis hatirlamiyorsam.seneye kisa yaptirmayi dusunuyorum

Hayir biz kasimda yaptirdik. Rapor olayini bilmuyorum. Dogumumu da tip fakultesinde yaptigim icin

Arastirdim baya rapor cikmazsa devlet karsilamiyormus.premature bebeklere raporla ucretsiz yapiliyormus.
32 haftalik dogdu yavrum ve cigerlere surfaktan yapildi.ins bu kisi sorunsuz atlatiriz tum bebislerle beraber bizde.

Benim bebegimde premature bizde asiyi kullaniyoruz bu ay 4.cu asisini olacak grip olduk ama daha hafif atlattik bagisiklik sistemini guclendirmek icin vurulacak dozaj bebegin kilosuna gore degisiyor kutusu 850 tl falan 3 kutu her asimiz ama premature oldugu icin rapor cikardilar herseyi hallettiler sadece receteyi verdiler bize ve her ay yazdirip asisini yaptiriyoruz

Haftaya 3. Dozu olacağız rapor çıkardığımız için ücretsiz. Söylemiş arkadaş 850 tl normal fiyatı. Bir arkadaşım fark Ödemiş 200 tl sanırım. Bağlı olduğun kuruma göre değiştiğini düşünüyorum fiyat farkının..

Benim ikizlerim de 34 haftalık doğdular 3 aylık olduk şimdi ama bize kimse böyle bir aşı dan bahsetmesi sizi doktorunuzmu yönlendirdi??

Canım benim 26 haftada doğdu oğlum. Bu aşı sanırım 1000 gr altında düşük grlı ve ciğerleri gelişmeden doğan bebeklere daha çok tavsiye ediliyor. Gerek görmemişlerdir size

Canım benim 26 haftada doğdu oğlum. Bu aşı sanırım 1000 gr altında düşük grlı ve ciğerleri gelişmeden doğan bebeklere daha çok tavsiye ediliyor. Gerek görmemişlerdir size
1600-2200 doğduk bizde biri 20 küçük olan da 30 gün küvözde kaldı kilolarını tamamladılar diye.buyuk olana oksijen desteği verildi 3 gün küçük olan da izole odasında yattı 11 gün:( şimdi hala çok küçükler yemiyolar bu yüzden3 aylık olduk ama hala normal Yenidoğan kilosuna ulaşamadık:( o aşıyı duydum burda ama doktorlar birşey demedi bize şimdiden sonra yaparlar mı acaba??

Yaparlar bence geçen bir arkadaş olduk diye bahsediyordu. Ah kuzzzum seni çok iyi anlıyorum..bizde 80 küsür gün solum desteği aldık. Şuan hamdolsun kilomuz iyi .. aptamil prematil mamaya hala devam ediyoruz bize çok kilo aldırdığı için. Hatta ilk taburcu olduğumuz zaman hastanede kullanılan hazır sıvı 70 cc lük olanlardan aldım. 3 kutu bitirdik. Şuanda toz halindesini kullanıyorum 4.500 kiloda bırakıcaz .. Anne sütü hastanede aldık bitti.. Rabbim sağlık versin mamaylada büyüyorlar Allah'ın izniyle.. inşallah seninkilerde biran önce toparlarlar bizim şifamız prematil oldu.

Yaparlar bence geçen bir arkadaş olduk diye bahsediyordu. Ah kuzzzum seni çok iyi anlıyorum..bizde 80 küsür gün solum desteği aldık. Şuan hamdolsun kilomuz iyi .. aptamil prematil mamaya hala devam ediyoruz bize çok kilo aldırdığı için. Hatta ilk taburcu olduğumuz zaman hastanede kullanılan hazır sıvı 70 cc lük olanlardan aldım. 3 kutu bitirdik. Şuanda toz halindesini kullanıyorum 4.500 kiloda bırakıcaz .. Anne sütü hastanede aldık bitti.. Rabbim sağlık versin mamaylada büyüyorlar Allah'ın izniyle.. inşallah seninkilerde biran önce toparlarlar bizim şifamız prematil oldu.
Biz 1 numara kullanıyoruz Dr onuda alabilirsiniz dedi ve 1 no daha çok besliyor dedi bize.benimkiler yemiyo öyle iştahlı ama küçük olsada napim yanimdalar diye şükrediyorum onlardan ayrı kalmak daha zor:( bu hafta doktra gideceğiz sorayım bakalım ben.Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.siz daha uzun kalmışsınız şimdi kaç aylık oldunuz? Sağolun cevabınız için.e

Premature bebeklerin bagisiklik sistemleri cok dusuk bu yuzden bagisiklik sistemini guclendirmek icin bu asilar ...

Back
X