E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
cnm benımde oglum 1770 gr dogdu ama boytle bı sorunla karsılasmadım keske sana yardımcı olabılseydım
galiba benmişim böyle durumda olan kimsecevap vermediğine göre herkes belki sohbet sanıyor ama benim amacım oğlumun derdine çare bulmak tabiki böyle değil ama benim gibi anneler böyle sorunlarını yazdıkça bende oğlumın doktoruna altarnatif sunabileceğim tabiki sayenizde acele cevaplarınızı bekliyorum. sevgiler.
benim oğlum 780gr 33cm doğdu zor bir maratondan sonra dört yaşımıza geldk.şu an boyu 93cm kilosu 12kg yaşıtlarımızdan oldukça geriyiz ayrıca sga bir bebek olarak doğdu.yani doğum haftasından daha küçüktü.her türlü şeyi kullandıkişte özel mamalar kaloriler tıbbi içecekler bir sonuç alamadık.şimdi büyüme hormonuna baktıracağım tiroit tahlilleri normal çıktı. aranızda bebeğinde böyle bir problem yaşayan varmı.varsa bilgilerinizi paylaşmaktan çok mutlu olacağım.şimdiden çok teşekkür ederim sevgiler......
saglıgı yerinde olsunda varsın zayıf olsuN Yüce Allah hepimizin yavrusuna saglık versin üzmeyin kendinizi
haklısın canım
ama seneye anaokuluna başlayacak
diğer çocuklardan küçük olmasını istemiyorum.
ayrıca ben niye böyleyim deyip mutlu bir çocukken
mutsuz bir çocuk haline dönüşmesini istemiyorum.
umarım zamanla bu durumuda aşarız .
aslında nankörlükte etmemem lazım yaşaması bile
mucize olan bir çocuk nefes aldığı her güne rabbime binlerce kez
şükrediyorum.
benim oğlum 780gr 33cm doğdu zor bir maratondan sonra dört yaşımıza geldk.şu an boyu 93cm kilosu 12kg yaşıtlarımızdan oldukça geriyiz ayrıca sga bir bebek olarak doğdu.yani doğum haftasından daha küçüktü.her türlü şeyi kullandıkişte özel mamalar kaloriler tıbbi içecekler bir sonuç alamadık.şimdi büyüme hormonuna baktıracağım tiroit tahlilleri normal çıktı. aranızda bebeğinde böyle bir problem yaşayan varmı.varsa bilgilerinizi paylaşmaktan çok mutlu olacağım.şimdiden çok teşekkür ederim sevgiler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?