kızlar merhaba, biliyorum bir çoğunuzun bebeği şu anda yaşam mücadelesi veriyor,bu konu onlara saçma gelecek ama çıldırmak üzereyim.okuyanlar bilir,600 gr doğdu bebeğim.şu anda tam 1 yaşında,düzeltilmiş 9 aylık ve sadece 6500gr.yani normal doğan bebeklerde 4-5 aylık olunca yetişiyorlar bu kiloya.ayrıca 2 aydır hiç kilo almadı.sorunum kilosu değil aslında, yesin de varsın zayıf olsun, ama yemiyor...biberona alışınca emmeyi kesti,kaşığa geçince biberonu kesti.özel mama aldık,6 ay zorla içirdim,ne boyu ne kilosu persentilin en alt seviyesine bile ulaşmayınca doktorumuz kesti.inek sütüne başladık,sadece 80cc sabah uyandığında içiyor,düşünün 3aylık bebek bile daha fazla içiyordur,ek gıdalara geçeli epey oldu, herşeyden vitamin alsın diye binbir vitaminli gıdalar hazırlıyorum(gerçi hala tam katılara geçemedik)önlüğü takar takmaz başlıyor ağlamaya,kaşığı görünce çıldırıyor,sanırsın kolunu bacağını sıkıyorlar canı yanıyor,ne yapacağımı şaşırdım, o ağladıkça ben ağlıyorum,yemiyor,büyümüyor,buna bir çözüm allah aşkına iştahını açacak birşey biliyorsanız lütfen yardımcı olun,sağlıcakla kalın