Amin her nerde varsa Allah'ım hepsini korusun şifa versin dert verip kapı kapı derman aratmasinKıyamam Allah'ım ço cuklarımızı korusun Balıkesri deyiz ama İzmir'de takipliyiz siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin her nerde varsa Allah'ım hepsini korusun şifa versin dert verip kapı kapı derman aratmasinKıyamam Allah'ım ço cuklarımızı korusun Balıkesri deyiz ama İzmir'de takipliyiz siz
Çocuk doktoruna gittik dün 8 aylık olduk oturma Yok ağlamaktan harap oldum yabancıyı ayırt ediyor mu dedi bence ayırt etmiyo sağ elini kolunu kullanamıyor çok fazla psikolojim bozuldu rabbim güç versin
25 aylıkken mi yürüdü allahım biz o günleri görürmyuz acaba çok endişelenlinşyorum prematüre ve beyin hasarı oluşmuşbenim bebeklerim de prematüre ikiz bir tanesinin bütün kaba motor hareketleri geriden geliyor 10 aylıkken desteksiz oturdu ve 10 aylıkken sağına soluna döndü.. şu anda 2,5 yaşını geçti 25 aylık yürüdü mesela..
Bebeğiniz prematüre ise endişe etmeyin bence
Bebeğiniz şuan nasıl, kaç aylık oldu?25 aylıkken mi yürüdü allahım biz o günleri görürmyuz acaba çok endişelenlinşyorum prematüre ve beyin hasarı oluşmuş![]()
Suanda 9aylılk desteksiz oturma Yok emekleme Yok sadece yuvarlanıyor sağ kolda çok fazla kullanmıyor çok kafaya takıyorum psikoloji m alt üst oldu düşünmekten acaba yürür mü acaba oturur mu konuşur mu diye birde bu cp hastalığın belirtileri de oturamamakla başlıyor allahım inş bir an önce yardımcı olur hepimizeBebeğiniz şuan nasıl, kaç aylık oldu?
Şuan sağa sola dönebilmesi de güzel, yuvarlanması da. Benim kızım da bir süredir sağa sola dönüyor ama kollarını bacaklarını uzatarak yapıyor, kollarını da hiç rahat kullanamıyor, sürecimiz uzun görünüyorSuanda 9aylılk desteksiz oturma Yok emekleme Yok sadece yuvarlanıyor sağ kolda çok fazla kullanmıyor çok kafaya takıyorum psikoloji m alt üst oldu düşünmekten acaba yürür mü acaba oturur mu konuşur mu diye birde bu cp hastalığın belirtileri de oturamamakla başlıyor allahım inş bir an önce yardımcı olur hepimize
ALGIda çok şükürŞuan sağa sola dönebilmesi de güzel, yuvarlanması da. Benim kızım da bir süredir sağa sola dönüyor ama kollarını bacaklarını uzatarak yapıyor, kollarını da hiç rahat kullanamıyor, sürecimiz uzun görünüyorAlgısı nasıl peki? Onunla bol bol konuşun, basit masallar okuyun, göz teması kurun bol bol, sorular sorun..
Daha da iyi olur inşallah, bizim fizikselimiz için çabalıyoruz bağımsız oturamıyor hala destekli de kaykılıyor. Anne baba diyor farklı sesler çıkarmaya çabalıyor. Söylediklerimizi büyük oranda anlıyor. Tabi endişe içinde çabalamaya devam. Nasıl olur ne olur bilmiyoruz. Fizik tedavilerde çok ağlıyor hep karşı koyuyor rahat ilerleyemiyoruz, yabancıları sevmiyor hiçALGIda çok şükürbir sorun yok gibi sizin nasıl özel eğitime Başlıycaz şimdi
UZUN ve zorlu bir süreç fizik td evde yaptıramıyorum bende çok ağlıyor kaç doğumlu şuanDaha da iyi olur inşallah, bizim fizikselimiz için çabalıyoruz bağımsız oturamıyor hala destekli de kaykılıyor. Anne baba diyor farklı sesler çıkarmaya çabalıyor. Söylediklerimizi büyük oranda anlıyor. Tabi endişe içinde çabalamaya devam. Nasıl olur ne olur bilmiyoruz. Fizik tedavilerde çok ağlıyor hep karşı koyuyor rahat ilerleyemiyoruz, yabancıları sevmiyor hiç![]()
Aralıkta 2 yaşına girecek 2,5 ay erken doğdu.UZUN ve zorlu bir süreç fizik td evde yaptıramıyorum bende çok ağlıyor kaç doğumlu şuan
Rahatsız lığı neydi ram olarakAralıkta 2 yaşına girecek 2,5 ay erken doğdu.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kanama derecesi 1 1.derece 2.derece olunca hafif atlatılıyot etrafımda da var gayet iyi hareketleri konuşmadında hiçbir dorun yok ama 3.derece 4.dereceler öyle olmuyor bnmde 26+6haftalık doğum yaptı doğumunun 2.günü 4 derece beyin kanaması geçirdi 1 ay küvezfe yaşadı sonra vefat etti33+0 da ikizlerimi doğurdum kızım 1560 oğlum 1690 olarak dünyaya geldi hiç bir sıkıntımız yoktu küçük. Ve kilo dışında kızım 10 gün sonra çıktı Kardesi beyin kanaması geçirmiş küvezde buna bağlığa hidrosefali oldu dün operasyon geçirdi basına rezervuar taktıklar sıvıyı 2 günde bir cekeceklermis bir umut arıyorum anlayacağınız basına böyle bit şey gelmiş olupta sonra toparlanan var mı acaba ?
BAŞINIZ sağ olsun Allah'a sabır versin canım ama çok zorÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin kanama derecesi 1 1.derece 2.derece olunca hafif atlatılıyot etrafımda da var gayet iyi hareketleri konuşmadında hiçbir dorun yok ama 3.derece 4.dereceler öyle olmuyor bnmde 26+6haftalık doğum yaptı doğumunun 2.günü 4 derece beyin kanaması geçirdi 1 ay küvezfe yaşadı sonra vefat etti
Nasılsınız, nasıl oldu bebeğiniz?UZUN ve zorlu bir süreç fizik td evde yaptıramıyorum bende çok ağlıyor kaç doğumlu şuan