Teşekkür ederim Allah razı olsunBilgim yok. Geçmiş olsun demek bide konun üste gözüksün diye yorum yapıyorum canım .rabbim tez zamanda şifasını versin.
Mrb canim bende seninle ayni durumdayim suan33+0 da ikizlerimi doğurdum kızım 1560 oğlum 1690 olarak dünyaya geldi hiç bir sıkıntımız yoktu küçük. Ve kilo dışında kızım 10 gün sonra çıktı Kardesi beyin kanaması geçirmiş küvezde buna bağlığa hidrosefali oldu dün operasyon geçirdi basına rezervuar taktıklar sıvıyı 2 günde bir cekeceklermis bir umut arıyorum anlayacağınız basına böyle bit şey gelmiş olupta sonra toparlanan var mı acaba ?
Bizde erken doğduk başımıza birşey gelmedi geçmiş olsun rabbim şifa versin33+0 da ikizlerimi doğurdum kızım 1560 oğlum 1690 olarak dünyaya geldi hiç bir sıkıntımız yoktu küçük. Ve kilo dışında kızım 10 gün sonra çıktı Kardesi beyin kanaması geçirmiş küvezde buna bağlığa hidrosefali oldu dün operasyon geçirdi basına rezervuar taktıklar sıvıyı 2 günde bir cekeceklermis bir umut arıyorum anlayacağınız basına böyle bit şey gelmiş olupta sonra toparlanan var mı acaba ?
Sant takılmasına gerek kalmadı taburcu edildi oğlum şimdi sürekli hareketlerini kontrol etmekten psikolojim bozuldu aradaki farkları gözlemlemekten kızıma göre fazla sakin ve hareketsiz Rabbim sonumuzu hayır etsin şimdi iyi bir nörolog ve EEG çekimi için gün beklıyoruz e tabi birde iyi bir fizyoterapistÇok geçmiş olsun, bebeğin kilosu filan pek sorun olmuyor eğer ciddi nörolojik bir şeyler yaşamazsa ve tabi beyin kanamasının derecesi nereyi etkilediği de önemli. Biz de çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. İnşallah bir şey olmaz bebeğinize ben de araştırdığımda hafif atlatan çok kişi görmüştüm.
Umarım tahlilleriniz temiz çıkarSant takılmasına gerek kalmadı taburcu edildi oğlum şimdi sürekli hareketlerini kontrol etmekten psikolojim bozuldu aradaki farkları gözlemlemekten kızıma göre fazla sakin ve hareketsiz Rabbim sonumuzu hayır etsin şimdi iyi bir nörolog ve EEG çekimi için gün beklıyoruz e tabi birde iyi bir fizyoterapist
Amin teşekkür ederim insallahallah sağlık sıhat şifa versin tez vakitte toplansın inşallah
Sormayın çok yıpratıcı bir süreçUmarım tahlilleriniz temiz çıkarzor geçiyor günler ama alışmaktan başka çareniz olmayınca alışıyorsunuz sürece...
Kesinlikle hala adapte olmuş toparlayabilmiş değiliz ve hala bizi ne bekliyor bilmiyoruz. Hala ilk günkü kadar üzgün anlarım oluyor... çok zor anlatılmıyor yaşamak başka bir şey... hayat tamamen değişik bir yol aldı, Allah hiç bir bebeğe ve anneye yaşatmasın...Sormayın çok yıpratıcı bir süreç
Kıyamam Allah'ım ço cuklarımızı korusun Balıkesri deyiz ama İzmir'de takipliyiz sizGeçmiş olsun Allah yardımcınız olaun benim bebegimde 23+4 te doğdu maalesef beyin kanamasina bağlı hidrosefali gelişti rezarvuarla çözülmedi sant takıldı bir türlü randiman alamadık 6 kez ameliyat oldu Allah'ım.korusun meleklerimizi hangi sehirdesiniz ve hangi hastahanedesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?