• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler prematüre bebekte sesli nefes alma

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sevilay15

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
36
0
286
Kars
benim bebişler 32 haftalık doğdular bebeğimin biri doğduğundan beri nefes alırken sanki bronşit olmuş gibi hırıltılı ses çıkıyordu hele ilk zamanlar resmen düdük gibi bazen ötüyordu özellikle mama yedirirken bu durum daha fazlaydı hatta bir gün mama yedirirken gene öyle öter gibi ses çıkarmaya başladı nefesi gitti diye acile götürdük o gece küvezde kaldı ama doktor çocuğun bişesi yok deyip çıkardı daha sonra üniversite hastanesine götürdük meğer bebeğimin gırtlağındaki kıkırdak sertleşmemiş yumuşak kalmış o yüzden nefes alırken öyle oluyormuş doktor
--sorun yok prematüre bebeklerde karşılaşılan bir durumdur büyüdükçe azalıyorsa geçecek demektir endişelenmeyin dedi
çok şükür büyüdükçe azalıyor ama halen daha tamamen geçmiş değil doktor un yeğenindede aynı rahatsızlık varmış o çocugun ki sekiz ayına kadar devam etti dedi ama benim oğlum sekiz aylık oldu halen devam ediyor benim oğlumun durumunda olan bebekleriniz varmı nezamana kadar devam ediyor bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

canım benımklerde erken dogdu ama hastaneden cıkısta solunumla ılgılı sıkıntımız olmadı ınşlşş hersey duzelır zamanla gececek demekkı annesı .........

Back