merhaba..benim kızım 6 ay belki daha fazla dişlerini kaşıyıp dudu..çok uzun sürdü dişinin çıkması..şu an düzeltilmiş olarak 14 aylık 2 dişi var..üstlerde yeni patladı..ilk kaşıntılar çok sıkıntı yaratmıyo ama diş çıkarma zamanı gelince tüm huzur gidiyo..ne kullanırsan kullan fayda etmiyo..1 hafta 1 yıl gibi geliyo..inşallah senin ufaklık rahat çıkarır incilerini canımyerimseniben
Mecbue sen bu ek gıda olayını bayağı aştın yani:)) Bunları kemirmesi için verebiliyorsan süper:) Ben çok korkuyorum nefes borusuna bişey kaçacak diye. Meyve filesine sararak mı veriyorsun bunları?
ya arkadaşlar benim oğlum 4.5 aylık
elini ağzına sokmaya çalışıyor fakat pekte başarılı olamıyor..
sokamadıkça sinirleniyor.. bu diş çıkarma belirtisi değildir değilmi ????
bu kadar erken olmaz yaniii
ne dersiniz???????
ya arkadaşlar benim oğlum 4.5 aylık
elini ağzına sokmaya çalışıyor fakat pekte başarılı olamıyor..
sokamadıkça sinirleniyor.. bu diş çıkarma belirtisi değildir değilmi ????
bu kadar erken olmaz yaniii
ne dersiniz???????
Bebekler etrafı birşeyleri ağızlarına götürerek keşfederlermiş canım. Keşfetmek için de olabilir, diş kaşıntısı da olabilir. Eğer dişse çok sıkıntı yapıyor.Saat gece 2'ye geliyor ve Berkay daha yeni daldı.
Bebekler etrafı birşeyleri ağızlarına götürerek keşfederlermiş canım. Keşfetmek için de olabilir, diş kaşıntısı da olabilir. Eğer dişse çok sıkıntı yapıyor.Saat gece 2'ye geliyor ve Berkay daha yeni daldı.
Evet canım çok sıkıntı yapıyor. Diş kaşıyıcılarını da ağzında uzun süre tutamıyor. Bir elinin neredeyse tamamını ağzına sokmaya çalışıyor. Umarım kısa sürede çıkar ilk dişi.
Mecbue sen bu ek gıda olayını bayağı aştın yani:)) Bunları kemirmesi için verebiliyorsan süper:) Ben çok korkuyorum nefes borusuna bişey kaçacak diye. Meyve filesine sararak mı veriyorsun bunları?
evet evet aştım kesinlikle :) doktor söyledi ekmek kabuğu sert elma havuç gibi şeyleri veriyorum tabi benim yanımdayken çünkü wee chicco bikaç tane daha aldım hiçbirini almadı cadı