How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Premature Bebekler Prematüre bebeklerinizin ilk dişlerini çıkarması ne kadar sürdü?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mehtap3

BERKAY'IN ANNESI
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
1.772
12
158
48
İstanbul
Berkay'ın diş kaşınmaları 2 haftadır devam ediyor. Diş kaşıyıcıları kullanıyoruz. Nuby'nin buz jelli emzikleri varmış onu araştıracağım.

Bebeklerinizin ilk dişini çıkarması ne kadar sürdü? Çok sıkıntı yaşadınız mı? Bebeğinizi rahatlatmak için neler yaptınız?

merhaba..benim kızım 6 ay belki daha fazla dişlerini kaşıyıp dudu..çok uzun sürdü dişinin çıkması..şu an düzeltilmiş olarak 14 aylık 2 dişi var..üstlerde yeni patladı..ilk kaşıntılar çok sıkıntı yaratmıyo ama diş çıkarma zamanı gelince tüm huzur gidiyo..ne kullanırsan kullan fayda etmiyo..1 hafta 1 yıl gibi geliyo..inşallah senin ufaklık rahat çıkarır incilerini canımyerimseniben

ayy bizimki ne bulsa ağzında doktor epeyi yoracak ecrini dedi daha yeni çıkarmış görümcemin oğluda hemde 11 aylık prematürede deyil

bide benim kızım diş kaşıyıcı almıyo ekmek kabuğu havuç elma dilimi falan veriyorum daha keyifle alıyo

bide benim kızım diş kaşıyıcı almıyo ekmek kabuğu havuç elma dilimi falan veriyorum daha keyifle alıyo

Mecbue sen bu ek gıda olayını bayağı aştın yani:)) Bunları kemirmesi için verebiliyorsan süper:) Ben çok korkuyorum nefes borusuna bişey kaçacak diye. Meyve filesine sararak mı veriyorsun bunları?

ya arkadaşlar benim oğlum 4.5 aylık
elini ağzına sokmaya çalışıyor fakat pekte başarılı olamıyor..
sokamadıkça sinirleniyor.. bu diş çıkarma belirtisi değildir değilmi ????
bu kadar erken olmaz yaniii
ne dersiniz???????

ya arkadaşlar benim oğlum 4.5 aylık
elini ağzına sokmaya çalışıyor fakat pekte başarılı olamıyor..
sokamadıkça sinirleniyor.. bu diş çıkarma belirtisi değildir değilmi ????
bu kadar erken olmaz yaniii
ne dersiniz???????

Bebekler etrafı birşeyleri ağızlarına götürerek keşfederlermiş canım. Keşfetmek için de olabilir, diş kaşıntısı da olabilir. Eğer dişse çok sıkıntı yapıyor.Saat gece 2'ye geliyor ve Berkay daha yeni daldı.

Bebekler etrafı birşeyleri ağızlarına götürerek keşfederlermiş canım. Keşfetmek için de olabilir, diş kaşıntısı da olabilir. Eğer dişse çok sıkıntı yapıyor.Saat gece 2'ye geliyor ve Berkay daha yeni daldı.

ahh canım benim çokmu sıkıntı yapıyor...
berkaycığımın canı acıyormu ??
kıyamam meleğime :teselli:

benim kızlarım 7,5 aylıkken çıkardılar dişlerini..çok şükür hiç bir rahatsızlıklarıda olmadı..
ama ben yinede rahatlatıcı jellerden kullandım..

ahh canım benim çokmu sıkıntı yapıyor...
berkaycığımın canı acıyormu ??
kıyamam meleğime :teselli:

Evet canım çok sıkıntı yapıyor. Diş kaşıyıcılarını da ağzında uzun süre tutamıyor. Bir elinin neredeyse tamamını ağzına sokmaya çalışıyor. Umarım kısa sürede çıkar ilk dişi.

benim 2 bucuk yasindaki oglum premature degildi 11 bucuk aylikken cikardi dislerini kucuk oglum 9 aylik oldu hala bisey yok oda gec cikaracak gibime geliyor

Mecbue sen bu ek gıda olayını bayağı aştın yani:)) Bunları kemirmesi için verebiliyorsan süper:) Ben çok korkuyorum nefes borusuna bişey kaçacak diye. Meyve filesine sararak mı veriyorsun bunları?

evet evet aştım kesinlikle :) doktor söyledi ekmek kabuğu sert elma havuç gibi şeyleri veriyorum tabi benim yanımdayken çünkü wee chicco bikaç tane daha aldım hiçbirini almadı cadı

Back