- Konu Sahibi BONCUK2006
-
kesinlikle prof dr eren özek
kendisi minik sarpımın kör olmasını engelledi ve bunun gibi birçok sorunu önceden fark etti.
Blogumu ziyaret ederseniz daha çok bilgi sahıbı olabilirsiniz
Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?: Prematüre Bebek Annesi Olmak
kesinlikle prof dr eren özek
kendisi minik sarpımın kör olmasını engelledi ve bunun gibi birçok sorunu önceden fark etti.
Blogumu ziyaret ederseniz daha çok bilgi sahıbı olabilirsiniz
Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?: Prematüre Bebek Annesi Olmak
ben bagıcılar medıpol mega özel unıversıte hastanesıne gıttım.prof.dr.ayhan taştekin ve suankı doktorumuz doc.dr.nalan karabayır
tabı tüp bebek doktorum ıstanbul sıslı memorıal hastanesı uzm.dr nur dokuzeylul gungor.erken dogum ıhtımalım oldugu ıcın akcıger gelıstırıcı ıgne yaptırdı bana kızım 34 haftalık dogdu ve kuvoze gırmedı sadece beslenme konusunda 8 gun ogun bakımda kaldı ama hıcbır cıhaza baglı degıldı.kızımı emzırırken tanıstıgım bırok anne vardı orda kalp hastası bıle olanlar ıylesıp taburcu oldu...ınsallah ıhtıyca duymazsın amma bende cok arastırmıstım en ıyısı bu 63 tane yatak kapasıtesı var yenıdogan yogun baımın
benim kızım 29 hf doğdu ümraniye medicana hastanesinde 55 gün kaldı çok zor günlerdi ordaki çoçuk dr.u ali şal var ama nemrut suratsız uyuz biri hiç tavsiye etmem.. ama aksam 6dan sonra filistinli bir dr var yasin bey die şiddetle tavsiye ederim kendiside prematüre bi bebekmiş:)))))))) bilgili saygılı biri.. ben daha sonra kadıköy şifa hastanesine gittim çocuk dr.u alper bey var prematüre alanında bilgisi var hastanenin küvez-yoğun bakım ondan soruluyo. şuanda kadıköy medipol de docent dr ilke hanım var çok iyi bi dr oda ilaç yanlısı deil acayip bilgili biri
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bloğunuzu okudum ve inanın gözyaşlarımı tutamadım. Çünkü doktorlar bana da 25 haftalıktan itibaren her an hazırlıklı ol doğuma demişlerdi ve şükür ki çok zor da olsa 34. haftaya kadar gelebildim. Şimdi kuvezde yoğunbakımda yavrum ve ben o ordan çıkınca nasıl bakacağım, nelere dikkat edeceğim diye düşünüyorum ve çok korkuyorum. Sizin gücünüze ve sabrınıza hayran kaldım. Rabbbim gücünüzü daha da artırsın inşallah. İlk zamanlar nelere dikkat ettiniz bakarken biraz daha detaylı bahsederseniz bloğunuzda benim gibi acemi prematüre annelere yol göstermiş olursunuz.
Canım sana da çok teşekkür ederim cevapladığın için. Ben de doğumdan 48 saat önce ciğer geliştirici iğne oldum ve yavrumun solunumu iyi şu anda.Doktor kendi kendine solunum için bir aşaması kaldı dedi. Şuanda yoğunbakımda iyi bakılıyor ama ben sonrası için eve verdiklerinde gelişimini ve kontrollerini takip ettireceğim iyi bir doktor araştırıyorum. Ben de Avrupa yakasındayım ve söylediğin hastaneyi not ettim. Sağol.
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Ulaşım açısından öncelikle Avrupa yakasında bir doktor tercih ediyorum. Ama bulamazsam önerilerinizi not aldım. Sağolun.
odasına kesınlıkle kımseyı sokma soguk buhar makınesı al burnu cok kucuk oldugu ıcın en ufak tıkanma onu rahatsız eder bısey sormak ıstersen 6 aylık kızım bende bır premature bebek annesı olarka seve seve cevaplarım..ınsallah tez zamanda bebısıne kavusursunCevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bloğunuzu okudum ve inanın gözyaşlarımı tutamadım. Çünkü doktorlar bana da 25 haftalıktan itibaren her an hazırlıklı ol doğuma demişlerdi ve şükür ki çok zor da olsa 34. haftaya kadar gelebildim. Şimdi kuvezde yoğunbakımda yavrum ve ben o ordan çıkınca nasıl bakacağım, nelere dikkat edeceğim diye düşünüyorum ve çok korkuyorum. Sizin gücünüze ve sabrınıza hayran kaldım. Rabbbim gücünüzü daha da artırsın inşallah. İlk zamanlar nelere dikkat ettiniz bakarken biraz daha detaylı bahsederseniz bloğunuzda benim gibi acemi prematüre annelere yol göstermiş olursunuz.
Canım sana da çok teşekkür ederim cevapladığın için. Ben de doğumdan 48 saat önce ciğer geliştirici iğne oldum ve yavrumun solunumu iyi şu anda.Doktor kendi kendine solunum için bir aşaması kaldı dedi. Şuanda yoğunbakımda iyi bakılıyor ama ben sonrası için eve verdiklerinde gelişimini ve kontrollerini takip ettireceğim iyi bir doktor araştırıyorum. Ben de Avrupa yakasındayım ve söylediğin hastaneyi not ettim. Sağol.
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Ulaşım açısından öncelikle Avrupa yakasında bir doktor tercih ediyorum. Ama bulamazsam önerilerinizi not aldım. Sağolun.
odasına kesınlıkle kımseyı sokma soguk buhar makınesı al burnu cok kucuk oldugu ıcın en ufak tıkanma onu rahatsız eder bısey sormak ıstersen 6 aylık kızım bende bır premature bebek annesı olarka seve seve cevaplarım..ınsallah tez zamanda bebısıne kavusursun
Teşekkür ederim buhar makinesi önerin için. Buhar makinesini ne şekilde kullanıyorsun, yani kaç saatte bir ve kaç dakika açmalıyım sence. Burnu gerçekten çok küçük tıkanırsa panik olurum herhalde.
butun gun acık canım bazen gecelerı kapatıyorum sabah yıne acıyorum..burnunuda sureklı ac nazal aspırator var onunla ac canım.yanı tkanmasına fırsat verme
Teşekkür ederim, burun tıkanıklığı çok önemli küçük bebeklerde, dikkat edeceğim, sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?