Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bloğunuzu okudum ve inanın gözyaşlarımı tutamadım. Çünkü doktorlar bana da 25 haftalıktan itibaren her an hazırlıklı ol doğuma demişlerdi ve şükür ki çok zor da olsa 34. haftaya kadar gelebildim. Şimdi kuvezde yoğunbakımda yavrum ve ben o ordan çıkınca nasıl bakacağım, nelere dikkat edeceğim diye düşünüyorum ve çok korkuyorum. Sizin gücünüze ve sabrınıza hayran kaldım. Rabbbim gücünüzü daha da artırsın inşallah. İlk zamanlar nelere dikkat ettiniz bakarken biraz daha detaylı bahsederseniz bloğunuzda benim gibi acemi prematüre annelere yol göstermiş olursunuz.
Canım sana da çok teşekkür ederim cevapladığın için. Ben de doğumdan 48 saat önce ciğer geliştirici iğne oldum ve yavrumun solunumu iyi şu anda.Doktor kendi kendine solunum için bir aşaması kaldı dedi. Şuanda yoğunbakımda iyi bakılıyor ama ben sonrası için eve verdiklerinde gelişimini ve kontrollerini takip ettireceğim iyi bir doktor araştırıyorum. Ben de Avrupa yakasındayım ve söylediğin hastaneyi not ettim. Sağol.
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Ulaşım açısından öncelikle Avrupa yakasında bir doktor tercih ediyorum. Ama bulamazsam önerilerinizi not aldım. Sağolun.