Premature Bebekler premature bebek pişiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
arkadaşlar kızımın poposu hep kızarık çok sık değiştirdiğim halde.zeytinyağ kullanımını duydum ama kullanmaya ekiniyorumda.zeytinyağ kullanıp olumlu sonuç alan var mı?

selam pısık olayı onemlı ılkonce bez onemlı bence sık bez farkılı kullanmak benımkılerde etkı edıyo cok pısık yapıyo malesef ..prımadan baska hıcbısey kullanamıyorum hemen pısık oluyolar....trosıt adlı krem verdı dr cok ıyı gelıyoo .. onu surebılırsın ve pısık olmasın dıye pısık onleyıcı kremler var farklı matrkaların onalruık duzenlı sur zeytınyagıda deneyebılırsın ben fayda bulmadım ....ve pısık gecınce yıne duzenlı pudra kullandım sımdı cokı rahatız dıs cıkarma dıonemlerındede pısık oluyolar ...kaka yapınca hemen beklettmeden degıs oda pısık yapıyoo ........gecmıs olsun bepantende olabılır evde varsa..

merhaba benim torunumda prematüre doğdu ve pişik oldu dr trosyd krem onerdi her acaımızda temizleyip süRduk 1 haftada GECTİ

arkadaşlar kızımın poposu hep kızarık çok sık değiştirdiğim halde.zeytinyağ kullanımını duydum ama kullanmaya ekiniyorumda.zeytinyağ kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
zeytinyağının içinde bulunan doğal asitten dolayı bazı bebeklerde pişiği geçirmiyo,biz hametan kullanıyoruz tavsiye ederim.

mehaba canim .. benim kizimda ameliyattan sonra pisik olmustu ... hemsireler hergün 1 sise siyah cay veriolardi bende siyah cayla siliodum poposunu sonrada bol pisik kremi sürdüm bepanten olabilir ,, burda penaten die bi marka var oda iyi türkiyede varmi bilmiorum .... bezde önemli ben prima kullaniyorum evde hic pisik olmadi sükür ... insalah gecer canm..

31 haftalık doğurdum bebeğim 1600 ken annem her altını değiştirmede zeytinyağı sürdü hiç pişik olmaz dedi çok şükür hiç olmadı daha şu an bebeğim 29 günlük kullanmanı tavsiye ederim hiç zararı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…