- Konu Sahibi cagankayra
merhaba canım bebeişim iyi şükür düzeltilmiş1 ay 1 haftalık 4300 gram ama bana çok az gibi geliyor öyle küçük ki daha yada man ne bileyim canım ya çok arkadaşım var aynı zamanlarda doğum yaptık hiç görüşmek istemiyorum onlarla inanki bebeğimle yanlız olmak yada aynı şeyleri yaşamış beni anlayan insanlarla görüşmek istiyorumöyle işte çok öptükk siziiiii:))
Bebeğinin kilosu gayet iyi başkalarıya da kıyaslama.Ben de bi arkadaşımla aynı gün doğum yaptım.Doğumdan 2 ay sonra falan ancak görüşebildik.Benimki onun yanında minnacık kalıyodu ama ben üzülmek yerine çok gülüyodum.Benim oğlum saat olarak daha erken doğdu.Minicik ama senin azmanın abisi oldu diye dalga geçiyodum.Şimdi aralarında sadece 500 gr ve 3 cm fark var.Çok çabuk yakalıyolar yaşıtlarını.Erken dodğu tabii ki aynı gün doğanlardan küçük olacak.Neden bu kadar takılıyosun ben anlamıyorum.Çok şükür sağlıklı diye dua etmen gerekirken sen küçüklüğüne takılmışsın.Elbet büyüyecek lütfen yıpratma kendini.Küçük diye üzülüp başkalarının dediklerini takmak yerine keyfini çıkar.Bugünler bir daha geri gelmeyecek.Boşuna üzüyosun kendini.Çok değil en fazla 1-2 ay sonra bu dediklerimi hatırlayıp ne haklıymış diyeceksin.