Prematüre bebek için yüksek kalorili mama kullanımı

bessste

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
2.623
3.478
53
Merhaba anneler. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Kızım 12 aylık düzeltilmiş 9 aylık. Üç aydır hareketleri arttığı için emekleme ayakta durma yürüme denemeleri nedeniyle kilo alımı zaten az olan kızım kilo alamadı. Şu an 7kiloda kaldı ve boyu da 70cm. Evet 9 aylık bir bebeğe göre de geride kalınca doktor dün infatrini mama raporu çıkardı yarın başlayacağız.
Bu mamayı kullanan varsa süreçleri hakkında bilgi verebilirlerse çok sevinirim.
Bir de prematüre bebeği olanlar kronolojik 1 yaşında kaç kg kaç cm idi kızım gerçekten çok mu küçük kalmış ?

Bizim bebeğimiz de prematüre.

Bize de kalorisi yüksek mamayı reçete ile yazmışlardı.

Bizimki bir gün içse 3 gün içmiyordu.

Ben hep kan değerlerini takip ediyorum sonuçlar iyi olduğu sürece az yemiş,çok yemiş,kilosu az çok diye kafama takmam.

Allahım yavrunuzu sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bizim bebeğimiz de prematüre.

Bize de kalorisi yüksek mamayı reçete ile yazmışlardı.

Bizimki bir gün içse 3 gün içmiyordu.

Ben hep kan değerlerini takip ediyorum sonuçlar iyi olduğu sürece az yemiş,çok yemiş,kilosu az çok diye kafama takmam.
Teşekkürler yorumunuz için. Kızım 1 kg doğduğu için bence çok yol katetti. Doktor da kilosu değil boyundan dolayı veriyorum mamayı dedi. Zayıf olabilir sorun etmem ama biz ailece uzunuz eşimin ailesi de öyle sırf beslenemediği için kısa kalmasını istemem.
Daha dün kan tahlili yaptırdı doktor tüm değerleri iyi dedi sadece b12si 900 küsür ona baya yüksek dedi mamadan olduğunu düşündük

Teşekkürler yorumunuz için. Kızım 1 kg doğduğu için bence çok yol katetti. Doktor da kilosu değil boyundan dolayı veriyorum mamayı dedi. Zayıf olabilir sorun etmem ama biz ailece uzunuz eşimin ailesi de öyle sırf beslenemediği için kısa kalmasını istemem.
Daha dün kan tahlili yaptırdı doktor tüm değerleri iyi dedi sadece b12si 900 küsür ona baya yüksek dedi mamadan olduğunu düşündük
Rica ederim.

Ben bu boy kilo işlerini hiç bilmiyorum inanın.

Bizimki de 1010 gramdı,aynı benim gibi!

Evet evet bizde de b12 yüksek geliyordu,bize de mamadan kaynaklı demişti doktor.

Back
X