Premature Bebekler premature bebeğimin nefes alışı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

SEYDAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
8
0
36
İstanbul
34+4 haftalık doğum yaptım bebeğim bazen 1o sn de bir bazen daa uzun süre nefes aldıktan sonra, 6 sn falan nefes almıyor sonra tekrar nefes alıyor böyle bişey yaşayan varmı anneler lütfen yardım edin doktoramı gitsem normalmı acaba bu havada da herşey için doktora gitmek bebeği hasta ederim diye beni korkutuyo:43:

34+4 haftalık doğum yaptım bebeğim bazen 1o sn de bir bazen daa uzun süre nefes aldıktan sonra, 6 sn falan nefes almıyor sonra tekrar nefes alıyor böyle bişey yaşayan varmı anneler lütfen yardım edin doktoramı gitsem normalmı acaba bu havada da herşey için doktora gitmek bebeği hasta ederim diye beni korkutuyo:43:

canım bence bı göster doktora normalsede bu sekılde nefes alması en azından için rahatlar stres yapmassın boşuna

bence apnesi vardır ciğerleri tam gelişmemiştir biran önce doktora götürmelisin

bencede götür doktora bi sor benim bebeğimde altıncı ayına kadar oluyodu çok korkuyoduk ağlarken mama içerken falan öldü sanıyodum nefes bir anda gidiyodu çok şükür doktorumuz bişey yok kendi yapıyo dedi şu an bir yaşında bi daha olmadı inş bi sorun yoktur

inşallah benim bebeğiminde bişeyi yoktur cevaplarınız için teşekkür ederim en iyisi götürüp göstermek içim rahat etsin en azından her an nefesini dinliyorum bişey olacak diye gözüm hep bebeğimde :( belki benimkide kendisi tutuyodur nefesini

Benim oğlum da 33+4'te doğdu.Hiç süre tutup nefesini saymak aklıma gelmemişti.Doğduğunda zaten doktor herşeyini kontrol ediyor.Ciğerlerinin gelişmemesi gibi bişey yazmış arkadaş ama öyle olsa doğduğunda solunum problemi olur küvöze koyarlar.Aklına öyle kötü şeyler getirme.İçin rahat etsin doktora bir göster.Herşey yolundadır umarım.

benım kızımda 34+ 2 de dogdu aynı sey bendede var muayenelerınde bsey cıkmadıysa normalmıs bızım doktorumuz normal oldugunu zamanla gecıcegını soyledı.korkman gerekmıyor yanı

Back