• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler premature bebegim zaturre oldu ayni seyi yasayan var mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ayseonal88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
10
2
3
36
32 haftalik dogan bebegim dogumdan 36 gun sonra hem enfeksiyon kapti hem de zature oldu simdi 2 gundur makinalara bagli ayni seyi yasayan annelerden umut ariyorum cok kotu durumdayim ve cok korkuyorum

32 haftalik dogan bebegim dogumdan 36 gun sonra hem enfeksiyon kapti hem de zature oldu simdi 2 gundur makinalara bagli ayni seyi yasayan annelerden umut ariyorum cok kotu durumdayim ve cok korkuyorum

Benimde 28 haftalik dogan kizim 50 gunlukken olmustu. 9 gun kaldi hastanede. Daha erken cikacakti ama istahi kotu diye ben istememistim cikmasini. Metak etme bizim cocuklarimiz cok guclu atlatirlar. Biraz oksijen destegi ventolin serum onu kendine getirir

Ya kusura bakma yeni uye oldum senn yazdiklarini kopyaliyorum yanlislikla:( evet bebegim kuvezde ve hic iyi gorunmuyo doktorlar cok umutsuz degil ama ben cok korkuyorum

çok geçmiş olsun canım. dualarım seninle ve bebeğinle.
benim kuzularımda küvezde kaldı başka sorundandı ama aynı zamanda başkas bebek vardı orda zatürreden.3 yıl önceydi. toparlandı sonra. sen Allah a emanet et kuzunu Rabbim şifa versin

Ya kusura bakma yeni uye oldum senn yazdiklarini kopyaliyorum yanlislikla:KK43: evet bebegim kuvezde ve hic iyi gorunmuyo doktorlar cok umutsuz degil ama ben cok korkuyorum
merak etme canım prematüre bebekler 40 haftaları dolana kadar çok iyi görünmüyorlar o korku bendede çok oldu. çünkü gelişim halen anne karnında gibi devam ediyor hatta bazıları küvezde olursa halen kendini anne karnında sanıyormuş

Ayseonal88 .!.:
Ya kusura bakma yeni uye oldusenn yarini kopyaliyorum yanlislikla:KK43: evet bebegim kuvezde ve hic iyi gorunmuyo doktorlar cok umutsuz degil ama ben cok korkuyorum

Bsa simdi benim kizim 640 g dogmustu. 3 ay kuvezde kaldi. Taburcu olduk 5o gun sonra zaturre oldu. Kizim hakkinda hep olumsu z konystular. Ne guzel senin hakkinda olumlularmis. bugunler gecer merak etme sen. Uyu simdi uykunu al bebegine sut olsun.

Cok tesekkur ederimm Allah razi olsun insallah benim minik yavrumda toparlar umut oldugunuz icin da ayrica saolun

Canım ben 26 +4 haftalık doğum yaptım 43 gündür kuvözdeler oğlum enfeksiyon kaptı yaklaşık 15 gündür dediğin gibi çok şiş ve derisi bembeyaz kan değerleri düşüyor damar yolu açmaktan kollar bacaklar kafa mosmor olmuş rabbim yardımcımız olsun korkuyorum üzülüyorum sütüm kesildi :(

Canim insallah Allah senn yavruna da benim yavrumada sifa verir ben bugun doktorla gorustugumde sisligin normal oldugunu soyledi ama ben bebegimi taniyamadim resmen.. zatureyi atlatmis enfekiyon devam ediyor:(

Canim insallah Allah senn yavruna da benim yavrumada sifa verir ben bugun doktorla gorustugumde sisligin normal oldugunu soyledi ama ben bebegimi taniyamadim resmen.. zatureyi atlatmis enfekiyon devam ediyor:KK43:
Allah yardımcımız olsun canım. O enfeksiyon çok kötü 15 gündür bnde senin gibiyim 1 kilo gelen çocuk iki günde 1500 kiloya çıktı. Dün biraz iyiydi bugün gittim yine aynı şişmiş bembeyaz kırmızı kan veriyorlardı kan alıp degerlerine bakmışlar enfeksiyon yine yükselmiş o küçücük haliyle 4 tane antibiyotik alıyormuş allahım yavrularımıza şifa bizlere de sabır versin amin

Gercekten cok kotu sislik kiloya yansiyomu senin bebeginde. doktorlar ne diyo bize normal diyolar ama ben cok korkuyorum Rabbim sifa versin insallah yavrularimiza

Gercekten cok kotu sislik kiloya yansiyomu senin bebeginde. doktorlar ne diyo bize normal diyolar ama ben cok korkuyorum Rabbim sifa versin insallah yavrularimiza
Canım enfeksiyon kapmadan önce 1 kilo geliyordu şimdi kilosu 1500 kollarında bacaklarında yok ama karnı çok şiş derisi bembeyaz senin bebeğin de öyle mi çok korkuyorum kaybedeceğim die allahım sağlıkla bizlere bağışlar inşallah seninkini de inşallah rabbım sağlıkla kucağımıza alıp eve getirmeyi nasip etsin.benim ikiz kızımda kuvözde çok şükür kızım oğluma göre daha iyi allah büyüktür canım bu da bizim sınavımız

Benim bebegimde heryerinde orantili olarak sislik var derisi de eskisine gore daha beyaz ama bugun sisligi azalmis biraz yinede cok farkli Allahim buyuk insallah saglikli aliriz kucagimiza yavrularimizi bnde cok korkuyorum:(

Çok geçmiş olsun. Ben de oğlumla aynı anda zaturre olmuştum. Çok soğuk geliyor insana hastalığın adı. Bir odada ben diğer odada oğluma baktılar. Ama bebekler daha kolay atlatıyor. Emzirmek mucizevi bir güç...Acil şifalar

Back